just chillin
Hectopat
- Makaleler
- 2
İkisi farklı şeyler mi ve ne işe yararlar? Yeni RAM seçiminde bir önemleri var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
DDR3 laptop RAM’i olduğu için çok pahalı değil, o yüzden aynı hız ve CL değerine sahip bir RAM alıp deneyebilirsiniz belki. Garanti olsun diyorsanız direkt 2x4 veya 1x8 GB RAM alıp hepsini birlikte çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Çalışmazsa eski 4 GB’ı çıkarırsınız.Kodu aratınca satılan bir ürün çıkmıyor, baktım daha önce.
Şu an cihazda takılı olan RAM anakarta lehimli mi bilmiyorum, onu da henüz öğrenemedim..Çalışmazsa eski 4 GB’ı çıkarırsınız.
Ooo ilk ona baksaydınız keşkeŞu an cihazda takılı olan RAM anakarta lehimli mi bilmiyorum, onu da henüz öğrenemedim..
2 slot var biri boş.Ooo ilk ona baksaydınız keşkeYükseltme yapamıyorsanız RAM bakmanın ne anlamı var?
O zaman bence ya risk alıp ucuz olanı alın ya da satıcıya sorun, uygun derse alın. Olmadı iade edersiniz.2 slot var biri boş.
İade kabul ediyorsa benim de düşüncem bu şekilde, hayırlısı.O zaman bence ya risk alıp ucuz olanı alın ya da satıcıya sorun, uygun derse alın. Olmadı iade edersiniz.
Evet RAM zarı RAM die demekmiş, ayrı bir konu açıp sordum öyle olduğunu teyit ettiler.Zar derken RAM die'dan bahsediyorsanız,
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.