Ramazan davulcusu şikayet edilebilir mi?

Bence bu orucun komple değişmesi lazım, yemek yememek vücudu zinde tutsa bile susuz kalmak vücuda ciddi zararlar veriyor. Zaten çoğu insan artık intermitted fasting yapıyor, vücuda faydası kanıtlanmış birşey.

Bu seferde davulcunun gelesi tutmadı Bekliyorum, geldiği yok.

@494528 birazdan ATM'ye gideceğim de umarım o ara gelmez.

Kapıya gelmelerinden bende rahatsız oluyorum, lakin biri kapınıza geldiğinde evde yokmuş gibi davranmak ya da kapıyı bilerek açmamak bana çok yanlış geliyor, balkona çıkıp veya kapıyı açıp ben para vermiyorum kardeşim kolay gelsin desen adam yakana yapışmaz, he sen bunu demene rağmen öyle birşey yapıyorsa o zaman zaten şikayet etme hakkın doğar.

@CS Relboron dememe rağmen zorluyordu vermek zorundasın tarzında.

@ah goofy yahu sonra şikayet ederse karakolla falan uğraşacak vaktim açıkçası yok Bugün gelseydi son kez tatlı dille anlatacaktım, bugün de gelesi tutmadı.

Geçen gün annemle bunun muhabbetini çevirdim. Şikayet etmekten falan söz etti ama ülkenin geldiği durumu da düşündüğümüzde "gelenek" adı altında bakılarak doğru düzgün bir işlem yapılmayacağına eminim. Ayrıca Ramazan zamanı ortaya çıkan bu davulcuların pek sözden almadıklarını da bizzat yaşadım. Birden fazla defa uyarmanıza rağmen ısrarla kapınıza gelmeye devam ediyorlar.

@Uchiha Shisui şikayet etmeme rağmen sonuç çıkmazsa ben de temiz döveceğim gibi duruyor. İnsanda sabır kalmadı çünkü artık. Bizim karşı katta yaşlı bir teyze oturuyor, ondan 2 kez para almışlar. İmza toplayarak şikayette bulunacağım ya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…