Ramazan nasıl geçti?

Collavino

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Hayırlı Ramazanlar diyorum ve başlıyorum. Arefe günündeyiz, oruç bitiyor bayram başlıyor. Nasıl geçti Ramazan? Benimki iyi geçti. Oruçta falan hiç zorlanmadım. Ama, iftarı beklerken günüm çok çabuk bitiyordu. Ders çalışacakken akşam oluyor ve uyku bastırıyordu beni mesela. Oruçta hiç zorlandınız mı?

Son düzenleme:
Son 1 saat zorlayıcı oldu genelde,iftarı yaptıktan sonra bir ağırlık çöküyordu ve uykum geliyodu bende kahve içip toparlamaya çalışıyordum.Evet benimde ders sürem baya azaldı ama hafiften olsa iftardan sonra çalışmıştım.1-2 güne rutine dönülür.

Eski günlerdeki ramazanın tadı yok, o heyecanlı güzel günler eskide kalmış gibi o günlerin geri dönmemesi çok üzücü.
Harbiden hiç tadı yok eş,dost,akraba bile yok yaşadığım şehirde.Sahurda açık fırın yok,fırında sıra yok telaş yok heyecan kalmadı maalesef.

Harbiden hiç tadı yok eş,dost,akraba bile yok yaşadığım şehirde.Sahurda açık fırın yok,fırında sıra yok telaş yok heyecan kalmadı maalesef.
Eski günlerdeki ramazanın tadı yok, o heyecanlı güzel günler eskide kalmış gibi o günlerin geri dönmemesi çok üzücü.
Önceden heyecan olurdu Ramazan'da. Akşama doğru herkes fırınlara giderdi. Şuan hem tutan yok, tutan olsa da heyecan yok. Önceden herkes oruçluydu şimdi düzgün oruç tutan yok. Sanki ilk gün farz sadece.

Harbiden hiç tadı yok eş, dost, akraba bile yok yaşadığım şehirde. Sahurda açık fırın yok, fırında sıra yok telaş yok heyecan kalmadı maalesef.

Haklısınız. Eskiden evimizde misafir eksik olmazdı şimdi tek başına yaptım iftarı sahuru. Buraların benim için bir anlamı kaldı.

Haklısınız. Eskiden evimizde misafir eksik olmazdı şimdi tek başına yaptım iftarı sahuru. Buraların benim için bir anlamı kaldı.
Valla öyle bende tek başıma çok yaptım bu ramazan,kardeşlerim tutmadı 3-4 gün dışında.Yapıcak bir şey yok insanın kendi içinden gelmesi lazım zorla yaptırılmaz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…