SherlockK6
Decapat
Öyle 80-100 kg birisi değilim. Yaklaşık 5kg yağ versem debenim için makul. Düzenli olarak haftada 3-4 gün spor yapıyorum aşırı yağlı bir fiziğim yok sadece clean bulk yapmıştım ve haliyle biraz da yağlandım, karın kaslarımın tamamı hala gözüküyor sadece alt taraf yağlı. Bu Ramazan'da da bu yağlardan kurtulmak istiyorum. Ama hiçbir zaman %9-11 yağ oranlarına düşemedim çünkü yediğim şeylerin kalorisinin ne kadar olduğu vs tam bilemedim. Bu sefer AI tracker kullanarak planlı bir şekilde bu yağ oranına düşmeyi planlıyorum. Günlük almam gereken kalori 2700-3000 arası değişiyor. Benim kafamın karıştığı nokta ise 1 ayda bu kiloyu verebilmek için 1500 kalori mi 1800 kalori mi yoksa 2000 kalori mi almam gerektiği.
İnternette yazan 2500 kalori vs. almam gerektiği ama bence bu miktar ile 30 günde 8 kg verilmez gibi ve de Ramazan boyunca öğünleri ne zaman yemem gerektiğini bilmiyorum. Sahurda sadece su içmeyi düşünüyorum bir videoda görmüştüm ama haricinde bir fiktim yok yani iftardan sonra 2 öğün yiyerek mi makroları tamamlamalıyım? Haftada kaç defa yürüyüş yapmalıyım? Ev ile okulum arası 1800 m sabahları ve de dönüşlerde yürüyebilirim ve iftardan önce Ege Fitness yağ yaktıran 20dakikalık videosunu yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı, ne yapmam lazım?
İnternette yazan 2500 kalori vs. almam gerektiği ama bence bu miktar ile 30 günde 8 kg verilmez gibi ve de Ramazan boyunca öğünleri ne zaman yemem gerektiğini bilmiyorum. Sahurda sadece su içmeyi düşünüyorum bir videoda görmüştüm ama haricinde bir fiktim yok yani iftardan sonra 2 öğün yiyerek mi makroları tamamlamalıyım? Haftada kaç defa yürüyüş yapmalıyım? Ev ile okulum arası 1800 m sabahları ve de dönüşlerde yürüyebilirim ve iftardan önce Ege Fitness yağ yaktıran 20dakikalık videosunu yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı, ne yapmam lazım?
Son düzenleme: