Ramazanda nasıl kilo verilebilir?

SenpaiKangal

Picopat
Selam biliyorsunuz ramazan geldi sayılır bu süreçte kilo vermek istiyorum mantıken daha az yiyeceğiz iftarda az yiyerek yaklaşık 10 kilo vermek istiyorum inşallah başarabilirim. Önerileri olanlar varsa bekliyorum.
Not: Kilo 92 boy 172.

Merhaba, yapmanız gereken şey bel ve adem elması ölçülerinizi benim ile paylaşmanız. Size yardımcı olacağım.

Hocam bel kısmı 110 boyun ise 43.
Öncelikle kilo vermeye değil, yağ yakmaya odaklanmalısınız. Bu süreçte spor yapacak mısınız?
Yağ oranınız %30, almanız gereken kalori miktarı 2000 ( yağ yakmak için ) iftar ve sahur arası bu kaloriyi çoğunluğu protein olacak şekilde tamamlayın, bol su için.

Hocam spora gidecek imkanım yok yani olsa da yakınlarımdan spor salonu hiç yok. Anca yürüş yapabilirim

Hocam spora gidecek imkanım yok yani olsa da yakınlarımdan spor salonu hiç yok. Anca yürüş yapabilirim
Çok yağlı olduğunuz için spor salonuna gitmenize gerek yok. Bir ay boyunca dediğim talimatlara uyar iseniz temiz beslenip çoğunluğu protein olacak şekilde 2000 kalori aldığınız zaman vücudunuzdaki değişimleri hissedeceksiniz. Her gün yürüyüş yapmayı, bol su içmeyi unutmayın.

Hocam çok yağlı olduğunuz için spor salonuna gitmenize gerek yok cümlesinde bir yanlışlık var mı acaba? Bir de beslenme önerisi verir misin rica etsem

Hocam çok yağlı olduğunuz için spor salonuna gitmenize gerek yok cümlesinde bir yanlışlık var mı acaba? Bir de beslenme önerisi verir misin rica etsem
Hayır, spor salonunda yapabileceğiniz kardiyoyu dışarıda yapabilirsiniz ondan dolayı dedim. Beslenme önerisi olarak, yüksek miktarda "fatsecret" adlı program üzerinden kalorilerinizi makrolarınızı sayın. Kilonuzun 1,6 katı protein, 0,8 katı yağ, geri kalanı karbonhidrat ile doldurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…