Ramazanda PS4'te GTA 5 oynanır mı?

Unchardet4 oynadım TLOU yeni aldım unchardet nathan drake Collection indirime girdiğinde alacağım 144 TL fazla o oyuna.

Nathan drake Collection 144 TL'ye ise kesin alın oynayın içinde 3 oyun var Uncharted 1 2 3 hepsini sırayla oynayın mükemmel oyunlar. Uncharted serisinin hikayesi gerçekten bir başka oluyor film tadında oyunlar.
 
Hocam oyunun hikayesini anlamak için baksam ara sahnelere başka gözle bakmasam sorun olmaz bence.
Hikayeyle striptiz kulubün ne alakası var? Mesela çete ile ilgili bir görevde köpek ilişki yaşıyor ve de sansür filan da yok direkt bakmak zorundasın hele de fotoğrafçılık görevi daha da kötü.Bence düşününce Gta serisi güzel bir seçim değil gibi duruyor Ramazanda oynamak için.
 
Hikayeyle striptiz kulubün ne alakası var? Mesela çete ile ilgili bir görevde köpek ilişki yaşıyor ve de sansür filan da yok direkt bakmak zorundasın hele de fotoğrafçılık görevi daha da kötü. Bence düşününce Gta serisi güzel bir seçim değil gibi duruyor.

Köpekten de tahrik olmazsın ama değil mi? Geri kalan konular tartışmaya açık.
 
Hikayeyle striptiz kulubün ne alakası var? Mesela çete ile ilgili bir görevde köpek ilişki yaşıyor ve de sansür falan da yok direkt bakmak zorundasın hele de fotoğrafçılık görevi daha da kötü. Bence düşününce GTA serisi güzel bir seçim değil gibi duruyor ramazanda oynamak için.

İftardan sonra oynarım o görevleri.
Köpekten de tahrik olmazsın ama değil mi? Geri kalan konular tartışmaya açık.

Yok hocam estafirullah.
 
Bir an başlığı okuduğumda "oruçluyken gta 5 oynamak günah mı" gibi bir konu geldi aklıma.Çünkü şiddet cinsellik olduğundan dedim ama oynanır ya neden oynanmasın. :D
Hocalar GTA 5'e caiz değil diyor, doğal olarak Ramazan'da da caiz değildir. İslam'da caiz oyunlar çok fazla yok bu arada haberiniz olsun. Oyunun caiz olması için İslam'a Uygun olması gerekiyor, sesiyle görüntüsüyle vs.
 

Geri
Yukarı