Çözüldü RAM'den alıp ekran kartına vermek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hidra667

Hectopat
Arkadaşlar, benim ekran kartım 256 MB onboard RAM'im 3 GB ben 1 GB ekran kartına vermek istiyorum. VRAM olayı varmış nasıl yapılıyor söylerseniz sevinirim, Windows 7 Ultimate.

Çözüm
Böyle bir şey yapmanıza gerek yok. Zaten VRAM ihtiyacı olduğunda belleğin bir kısmından kullanıyor. Yeni nesil bazı anakartlarda iGPU VRAM'i arttırabilirsiniz ama bu anakartta bu özellik olmayabilir.
Zaten PC oto olarak alır gerekirse Berke Kaymak'ın dediği gibi.

ANAKART: aspire xxxx VRAM: 1GB RAM: 8GB EKRAN KARTI: amd mobility radeon hd 5650 graphics PC MODELİ: packard bell tj75 İŞLETİM SİSTEMİ: windows 10 pro

Merhaba ben mesela 5. nesil Ryzen 5 oyuncu laptopu kullanıyorum, 16 CG RAM vardı onu 32 yaptırdım HDD 512 ydi onu 1 terebayta çıkardım şu anda ekran kartım RTX 2050 genel olarak memnunum açmadığı oyunla karşılaşmadım bugüne kadar gel gelelimki konumuza sistem bilgilerinde 4CG olan ekran kartım şu an 8 CG olmuş ya harddiskden aldı ya da yeni taktırdığım 16 CG RAM'den genel olarak bu durumdan çok memnunum ekran kartı hafıza 8CG oldu otomatik anakartta işlevsellik varsa kendisi yapıyor herhangi bir overclock vs yapılmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı