B b3nzy Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 RAM Kingston Fury Beast 8GB DDR4 3200mhz CL 16 Ekran kartı Vega 8 Anakart Gigabyte B450 S2h İşlemci AMD Ryzen 3 2200G Arkadaşlar yeni sistemi topladım ve normalde 3200MHz olan RAM'imin 2400MHz çalıştığını gördüm. BIOS'tan 3200MHz yaptım fakat şimdi ekrana görüntü gelmiyor yardım eder misiniz?
Arkadaşlar yeni sistemi topladım ve normalde 3200MHz olan RAM'imin 2400MHz çalıştığını gördüm. BIOS'tan 3200MHz yaptım fakat şimdi ekrana görüntü gelmiyor yardım eder misiniz?
Çözüm R.B.D 17 Eylül 2022 Hocam, Panik yapmayın. Sistemin gücünü kesin ve BIOS pilini çıkarıp takın böylece BIOS sıfırlanmış olacaktır. Fazla MHz değerlerine çıkmamaya özen gösterin tekrar ayar yaparken.
Hocam, Panik yapmayın. Sistemin gücünü kesin ve BIOS pilini çıkarıp takın böylece BIOS sıfırlanmış olacaktır. Fazla MHz değerlerine çıkmamaya özen gösterin tekrar ayar yaparken.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 17 Eylül 2022 #2 Hocam, Panik yapmayın. Sistemin gücünü kesin ve BIOS pilini çıkarıp takın böylece BIOS sıfırlanmış olacaktır. Fazla MHz değerlerine çıkmamaya özen gösterin tekrar ayar yaparken. Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam, Panik yapmayın. Sistemin gücünü kesin ve BIOS pilini çıkarıp takın böylece BIOS sıfırlanmış olacaktır. Fazla MHz değerlerine çıkmamaya özen gösterin tekrar ayar yaparken.
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.256 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #3 Hocam sistem kapalıyken BIOS pilini çıkarıp 5 dakika kadar bekleyin sonra BIOS pilini takıp sistemi açın, yüksek ihtimalle fazla yüklendiniz. Artı 0 Eksi
Hocam sistem kapalıyken BIOS pilini çıkarıp 5 dakika kadar bekleyin sonra BIOS pilini takıp sistemi açın, yüksek ihtimalle fazla yüklendiniz.
KS KS B b3nzy Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #4 R.B.D dedi: Hocam, Panik yapmayın. Sistemin gücünü kesin ve BIOS pilini çıkarıp takın böylece BIOS sıfırlanmış olacaktır. Fazla MHz değerlerine çıkmamaya özen gösterin tekrar ayar yaparken. Genişletmek için tıkla... ertn0 dedi: Hocam sistem kapalıyken BIOS pilini çıkarıp 5 dakika kadar bekleyin sonra BIOS pilini takıp sistemi açın, yüksek ihtimalle fazla yüklendiniz. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı, yardımınız için çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
R.B.D dedi: Hocam, Panik yapmayın. Sistemin gücünü kesin ve BIOS pilini çıkarıp takın böylece BIOS sıfırlanmış olacaktır. Fazla MHz değerlerine çıkmamaya özen gösterin tekrar ayar yaparken. Genişletmek için tıkla... ertn0 dedi: Hocam sistem kapalıyken BIOS pilini çıkarıp 5 dakika kadar bekleyin sonra BIOS pilini takıp sistemi açın, yüksek ihtimalle fazla yüklendiniz. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı, yardımınız için çok teşekkür ederim.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 17 Eylül 2022 #5 b3nzy dedi: İşe yaradı, yardımınız için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Daha dikkatli frekans vermeye çalışın hocam. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
b3nzy dedi: İşe yaradı, yardımınız için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Daha dikkatli frekans vermeye çalışın hocam. Geçmiş olsun.
ege bartu Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 167 Çözümler 1 17 Eylül 2022 #6 Hocam BUM olmamış şükredin. Artı 0 Eksi