RAM'i 8 GB yaparsam Everest PSU patlar mı?

Ben RAM'i 8 yapmak istiyorum ama herhangi bir patlamadan korkuyorum. Şüphelenmem gerekir mi?
Arkadaşım, öncelikle PSU 20 yıllık değilse patlamaz imkanı bile yoktur (tabi yakıta bulamadıysanız) sadece sigortası atar.
Ram'e gelecek olursak PSU'ya biraz para yatır PSU'ya bişey olmaz, ram'ı arttır ama PSU'yu arttırmadan Ram'e dokunma.

RAM i daha ağır oyun açmak için yükseltiyorsun. Bu da demek oluyor ki daha çok yoran bir oyun açacaksın. Bu da demek oluyor ki, mekanın cennet olsun. Seni iyi bilirdik. Hakkımız varsa helal olsun.
Fortnite için.
Hayır ben ram yüzünden patlar demiyorum. PSU patlarsa ram elimde kalır parası.
550TL'lik mouse kullanıp o sistemi kullanmak ta ironik :D.
Zamanında mc için bir hevesle aldık :D
Kötülemeyi bırakın arkadaş ya. Yeter yani yeter. Anladık corsairboy'sunuz.

Son düzenleme:
Anladık corsairboy'sunuz.
Bunlar kim ola ki 🤭 Frisbyboy'lardan iyidir. Kendin patlar mı diye soruyorsun cevabı veriyoruz o PSU patlamasıyla ünlü bir kablolu kutu. Efsanesine buradan bakabilirsin. Mazi kısmını oku anlarsın.

%100 patlamaz ama patlarsa sistemden en az 2 parçayı götürür 😀 tez çıkarasın ve toprağa gömesin! Sakın çöpe atmayasın ! Bunun başka bir ortadan kaldırma yolu yok. Habibatın olmadığı işlevsiz topraklara göm. Çorak topraklara. Zaten gömünce oralar böyle olacak yakında;

mordor.png

Bunlar kim ola ki 🤭 Frisbyboy'lardan iyidir. Kendin patlar mı diye soruyorsun cevabı veriyoruz o PSU patlamasıyla ünlü bir kablolu kutu. Efsanesine buradan bakabilirsin. Mazi kısmını oku anlarsın.

%100 patlamaz ama patlarsa sistemden en az 2 parçayı götürür 😀 tez çıkarasın ve toprağa gömesin! Sakın çöpe atmayasın ! Bunun başka bir ortadan kaldırma yolu yok. Habibatın olmadığı işlevsiz topraklara göm. Çorak topraklara. Zaten gömünce oralar böyle olacak yakında;

Eki Görüntüle 650575
Sülfirik veya hidroklorik asit veya da floroantimonik asit floroantimonik asit yapmak isterseniz bana ulaşın bir şekilde.
Dediğim gibi asit ile reaksiyona sokarsan ortada PSU kalmaz bu işi yakmadan çözebilirsin. daha sonra asiti Kristografi'de yıkayıp organik geri dönüşüm kutusuna at.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktivasyon kodu yoksa patlamaz. :D Şaka maka neden patlasın ki? PSU güç yetiştiremezse sistem kararsız çalışır ve reset atar ya da hiç açılmaz. Onun dışında arızalanması için şebekeden darbe gelmesi ya da fiziksel bir hatalı müdehale gerekir. Bir diğer ihtimal de o PSU’ların kalitesiz donanım ve kötü mühendislik içermesi olur. O da takılan RAM ile alakasız. Zaten bahane arıyordur öyle bir şey olursa.

Aktivasyon kodu yoksa patlamaz. Şaka maka neden patlasın ki? PSU güç yetiştiremezse sistem kararsız çalışır ve reset atar ya da hiç açılmaz. Onun dışında arızalanması için şebekeden darbe gelmesi ya da fiziksel bir hatalı müdehale gerekir. Bir diğer ihtimal de o PSU’ların kalitesiz donanım ve kötü mühendislik içermesi olur. O da takılan RAM ile alakasız. Zaten bahane arıyordur öyle bir şey olursa.
Arkadaş, yarım saatir bundan bahsediyorum PSU 20 yıllık değilse patlamaz çünkü sigorta diye birşey var. Adamsın sonunda kafası çalışan biri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı