Değerli hocam,Ters takmış veya RAM'ler bilgisayara tam oturmamış olabilir.
Değerli hocam,
Bellekler ters takılmaz. Yuvaları tek yöne göre tasarlanmıştır.
Saygılarımla.![]()
RAM'i çıkarıp taktım kasa ötmeye başladı.
Arkadaşım RAM'i ters taktığından RAM'i bozuldu.
Sizi edep ve ahlak yapısına davet ediyorum kıymetli hocacığım.
Doğru bilgiye aç, yanlış bilgiye tok olun.
RAM soketleri yapısı gereği RAM'leri ters takmanız imkansızdır. Belleğe zarar verirsiniz.
Edit: Neyse ki yönetici dostlarımız sizin argo mesajınızı düzenlemişler.
Saygılarımla.![]()
Bahsettiğin ses aslında RAM'ya da yuvanın arızalı olup olmadığını bizlere haber veren sestir. Eğer RAM taktın bip - bip - bip sürekli ses geliyorsa ya RAM arızalı ya da yuva bozuk o yüzden aynı RAM'i başka yuvaya takarsın hala bip sesi geliyorsa o zaman RAM arızalı diyebilirsin. Eğer bip ses gelen yuvaya başka RAM takarsan hala bip sesi geliyorsa o zaman yuva bozuktur. Bu ses sana yol gösterir.
Bahsettiğin ses aslında RAM'ya da yuvanın arızalı olup olmadığını bizlere haber veren sestir. Eğer RAM taktın bip - bip - bip sürekli ses geliyorsa ya RAM arızalı ya da yuva bozuk o yüzden aynı RAM'i başka yuvaya takarsın hala bip sesi geliyorsa o zaman RAM arızalı diyebilirsin. Eğer bip ses gelen yuvaya başka RAM takarsan hala bip sesi geliyorsa o zaman yuva bozuktur. Bu ses sana yol gösterir.
Arkadaşım RAM'i ters taktığından RAM'i bozuldu.
Değerli hocam,
Saygılarımla.![]()
Arkadaşlar rami ters takmadım belki tam oturtturamadım .Ram tam oturmamıştır belki.
Ters takmış veya RAM'ler bilgisayara tam oturmamış olabilir.
SinirsizKaç kere bip sesi çıktı?
Değerli hocam,
Saygılarımla.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.