RAM'i çıkarıp taktıktan sonra bilgisayar bip sesi çıkarıyor

RAM'i çıkarıp taktım kasa ötmeye başladı.

Bahsettiğin ses aslında RAM'ya da yuvanın arızalı olup olmadığını bizlere haber veren sestir. Eğer RAM taktın bip - bip - bip sürekli ses geliyorsa ya RAM arızalı ya da yuva bozuk o yüzden aynı RAM'i başka yuvaya takarsın hala bip sesi geliyorsa o zaman RAM arızalı diyebilirsin. Eğer bip ses gelen yuvaya başka RAM takarsan hala bip sesi geliyorsa o zaman yuva bozuktur. Bu ses sana yol gösterir.

Arkadaşım RAM'i ters taktığından RAM'i bozuldu.

Sizi edep ve ahlak yapısına davet ediyorum kıymetli hocacığım. 🎭

Doğru bilgiye aç, yanlış bilgiye tok olun. 🙌🏼

RAM soketleri yapısı gereği RAM'leri ters takmanız imkansızdır. Belleğe zarar verirsiniz.

Edit: Neyse ki yönetici dostlarımız sizin argo mesajınızı düzenlemişler.

Saygılarımla. 🌹

Sizi edep ve ahlak yapısına davet ediyorum kıymetli hocacığım. 🎭

Doğru bilgiye aç, yanlış bilgiye tok olun. 🙌🏼

RAM soketleri yapısı gereği RAM'leri ters takmanız imkansızdır. Belleğe zarar verirsiniz.

Edit: Neyse ki yönetici dostlarımız sizin argo mesajınızı düzenlemişler.

Saygılarımla. 🌹
Bahsettiğin ses aslında RAM'ya da yuvanın arızalı olup olmadığını bizlere haber veren sestir. Eğer RAM taktın bip - bip - bip sürekli ses geliyorsa ya RAM arızalı ya da yuva bozuk o yüzden aynı RAM'i başka yuvaya takarsın hala bip sesi geliyorsa o zaman RAM arızalı diyebilirsin. Eğer bip ses gelen yuvaya başka RAM takarsan hala bip sesi geliyorsa o zaman yuva bozuktur. Bu ses sana yol gösterir.
Arkadaşım RAM'i ters taktığından RAM'i bozuldu.
Değerli hocam, ✍️

Bellekler ters takılmaz. Yuvaları tek yöne göre tasarlanmıştır. 🙏🏼

Saygılarımla. 🌹
Ram tam oturmamıştır belki.
Arkadaşlar rami ters takmadım belki tam oturtturamadım .

Ters takmış veya RAM'ler bilgisayara tam oturmamış olabilir.
Kaç kere bip sesi çıktı?
Sinirsiz
Değerli hocam, ✍️

Bellekler ters takılmaz. Yuvaları tek yöne göre tasarlanmıştır. 🙏🏼

Saygılarımla. 🌹

Dosya Ekleri

• IMG20220719190250.jpg
    IMG20220719190250.jpg
    238,6 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular