Okuma ve yazma hızına bakınca çok hoş duruyordu. SSD bile ona yaklaşamıyor. Tek kullanımlık da olsa bir kez kurulum yapabilmek istiyorum, bunun bir yolu yok mu? Ramdisk diye bir konu vardı Technopat'ta ama silinmiş.RAM geçici bir bellek türüdür. Kurulum yapamazsınız. Depolama amacıyla üretilmiş belleklerin oluşturduğu birime de SSD diyoruz. Düşük kapasiteli bir SSD alıp, kurulumu oraya yapabilirsiniz.
Herhangi "portable" bir program da olabilir.RAM'e Windows kuramazsınız.
Çalışması, bilgilerin depolanması ve modül üzerinde bilgilerin kalması için sürekli olarak enerji gereksinimi duymaktadır. Belleğe verilen enerji kesildiği anda üzerinde işlem yapılan bilgiler kaybolur.
Bilgisayar kapanıncaya kadar Fat32 türünde bölüm oluşturabiliyorsun diye biliyorum. Bilgisayarı yeniden başlatınca siliniyor tüm yüklediklerin. Uğraştığın iş boş iş RAM'e Windows kurmaktan bahsediyorsun. Utanmasan PSU ya işletim sistemi kuracaksın ne derdin var al işte bir SSD.
Okuma ve yazma hızına bakınca çok hoş duruyordu. SSD bile ona yaklaşamıyor. Tek kullanımlık da olsa bir kez kurulum yapabilmek istiyorum, bunun bir yolu yok mu? Ramdisk diye bir konu vardı Technopat'ta ama silinmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.