RAM'i ekran kartı olarak kullanmak

• Konuyu başlatan RoseR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 990

RoseR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben sadece CS1.6 oynuyorum ve ekran kartı yok. İşlemcide iyi sayılmaz. RAM 4 GB bundan herhangi bir miktarını ekran kartı olarak kullanabilir miyim? İşe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız yoksa işe yarayacağını zannetmiyorum. Yine de bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir belki.

Sanmıyorum böyle bir şey olduğunu.

Başka bir dünyada belki. Ama bu dünyada olmaz..
Haklısınız hocam.
Merhaba ben sadece CS1.6 oynuyorum ve ekran kartı yok. İşlemcide iyi sayılmaz. RAM 4 GB bundan herhangi bir miktarını ekran kartı olarak kullanabilir miyim? İşe yarar mı?
Bu arada işlemcinin de modelini verirsen..
İşlemcinizde grafik çekirdeği bulunuyor olsaydı bunu yapabilirdiniz. Bulunmuyorsa yapamazsınız.
İşlemcide entegre grafik birimi yoksa zaten Microsoft Görüntü Bağdaştırıcısı kullanıyordur, onunla bilgisayarı kullanmayı başarabiliyorsa zaten helal direk nobel ödülü.

Kullanabilirsin ama performans artışı olmaz,ancak bir oyuna VRAM yetmesse oyunu açması için işe yarayabilir(tabi CPU'da grafik kartı varsa,yoksa bu mesajı hiç okuma).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı