Çözüldü RAM'i silgi ile silmeden bilgisayar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Draxert

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi bilgisayarı her açışımda RAM'i silgi ile silip takmam gerekiyor. Yoksa bilgisayar açılmıyor. Ne yapmam lazım?

5-10dk silsem bile yine her kapatıp yeniden açtığımda bilgisayar açılmıyor. Anca silgi ile silmek gerek.

Çözüm
Normalde silgiyle silindikten sonra kuru mendil ile silinmeli. Çok önemli çünkü bende böyle yapıyordum. Çıkan minik silgi parçaları çok fazla. Saç kurutmanın soğuk hava özelliği varsa bi havayı püskürtün. sonra tekrardan silgiyle silip peçete ile güzelce silin.
Normalde silgiyle silindikten sonra kuru mendil ile silinmeli. Çok önemli çünkü bende böyle yapıyordum. Çıkan minik silgi parçaları çok fazla. Saç kurutmanın soğuk hava özelliği varsa bi havayı püskürtün. sonra tekrardan silgiyle silip peçete ile güzelce silin.

Çözüm

Dediğin gibi yaptım ilk önce silgi parçaları olabilir mi diye baktim çünkü hep mendille silip üflerim gözle gözükmüyordu ama büyüteçle baktığımda aralarında aşırı küçük parçacıklar olduğunu gördüm ve fön makinesi ile hava üflediğimde geçtiğini fark ettim silgi ile silmeden direkt taktım çalıştı 1-2 saat oynadım kapatıp açtım yeniden çalıştı ve bu sabah yine uyanıp açtım yeniden çalıştı sorun gitti ne garip bu teknolojik aletler az kalsın yeni RAM alıyordum çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…