fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Merhaba, 8 GB RAM'i 16'ya yükseltmek için RAM aldım. Kargo bugün geldi ve RAM'i kasaya takmak için arkadaki kablolarını söküp RAM'i soketine taktım. Bilgisayarı açtığımda yanık kokusu geldi ve monitöre görüntü gitmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, 8 GB RAM'i 16'ya yükseltmek için RAM aldım. Kargo bugün geldi ve RAM'i kasaya takmak için arkadaki kablolarını söküp RAM'i soketine taktım. Bilgisayarı açtığımda yanık kokusu geldi ve monitöre görüntü gitmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
KS KS fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #11 Hans Landa7899 dedi: Hocam kasa çalışıyorsa GPU da sıkıntı olabilir RAM büyük ihtimalle kullanılmaz hale gelmiştir eğer size anlattığım senaryo gerçeklestiyse. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı alakasız bir şekilde yandı o zaman. Olan yine cebimize oldu gibi. Artı 0 Eksi
Hans Landa7899 dedi: Hocam kasa çalışıyorsa GPU da sıkıntı olabilir RAM büyük ihtimalle kullanılmaz hale gelmiştir eğer size anlattığım senaryo gerçeklestiyse. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı alakasız bir şekilde yandı o zaman. Olan yine cebimize oldu gibi.
Hans Landa7899 Picopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #12 Geçmis olsun hocam. fordest dedi: Ekran kartı alakasız bir şekilde yandı o zaman. Olan yine cebimize oldu gibi. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Geçmis olsun hocam. fordest dedi: Ekran kartı alakasız bir şekilde yandı o zaman. Olan yine cebimize oldu gibi. Genişletmek için tıkla...
KS KS fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #13 Hans Landa7899 dedi: Geçmis olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Hans Landa7899 dedi: Geçmis olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sormayı unuttum. Normal fanlar çalışmıyor. Bir de ekran kartı yandıysa ekran kartına ait olan fan çalışır mı? Son düzenleme: 17 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Hans Landa7899 dedi: Geçmis olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Hans Landa7899 dedi: Geçmis olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sormayı unuttum. Normal fanlar çalışmıyor. Bir de ekran kartı yandıysa ekran kartına ait olan fan çalışır mı?
Hans Landa7899 Picopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #14 Çalışmaz sizde çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #15 Hans Landa7899 dedi: Çalışmaz sizde çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ekran kartına ait fan çalışıyor. Ancak anakarta bağlı güç alan 2 fan çalışmıyor. PSU kablolarına bağlı öndeki 1 fan normal çalışıyor. fordest dedi: Evet hocam. Ekran kartına ait fan çalışıyor. Ancak anakarta bağlı güç alan 2 fan çalışmıyor. PSU kablolarına bağlı öndeki 1 fan normal çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ekstra olarak işlemciye bağlı fan da çalışıyor. Artı 0 Eksi
Hans Landa7899 dedi: Çalışmaz sizde çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ekran kartına ait fan çalışıyor. Ancak anakarta bağlı güç alan 2 fan çalışmıyor. PSU kablolarına bağlı öndeki 1 fan normal çalışıyor. fordest dedi: Evet hocam. Ekran kartına ait fan çalışıyor. Ancak anakarta bağlı güç alan 2 fan çalışmıyor. PSU kablolarına bağlı öndeki 1 fan normal çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ekstra olarak işlemciye bağlı fan da çalışıyor.
Hans Landa7899 Picopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #16 O zaman GPU da sorun olduğu kesinleşti. GPU nuz neydi hocam? Artı 0 Eksi
KS KS fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #17 Hans Landa7899 dedi: O zaman GPU da sorun olduğu kesinleşti. GPU nuz neydi hocam? Genişletmek için tıkla... AMD Rx 6400 hocam. fordest dedi: AMD Rx 6400 hocam. Genişletmek için tıkla... Fakat ekran kartı fanları çalışıyor. GPU demek ekran kartı demek değil mi? Yanan ekran kartının fanları çalışmaya devam eder mi Artı 0 Eksi
Hans Landa7899 dedi: O zaman GPU da sorun olduğu kesinleşti. GPU nuz neydi hocam? Genişletmek için tıkla... AMD Rx 6400 hocam. fordest dedi: AMD Rx 6400 hocam. Genişletmek için tıkla... Fakat ekran kartı fanları çalışıyor. GPU demek ekran kartı demek değil mi? Yanan ekran kartının fanları çalışmaya devam eder mi
Hans Landa7899 Picopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #18 Yazık olmus hocam üzüldüm tekrardan geçmiş olsun. fordest dedi: AMD RX 6400 hocam. Fakat ekran kartı fanları çalışıyor. GPU demek ekran kartı demek değil mi? Yanan ekran kartının fanları çalışmaya devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Yanan GPU fanları çalışmaz. Artı 0 Eksi
Yazık olmus hocam üzüldüm tekrardan geçmiş olsun. fordest dedi: AMD RX 6400 hocam. Fakat ekran kartı fanları çalışıyor. GPU demek ekran kartı demek değil mi? Yanan ekran kartının fanları çalışmaya devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Yanan GPU fanları çalışmaz.
KS KS fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #19 Hans Landa7899 dedi: Yazık olmus hocam üzüldüm tekrardan geçmiş olsun. Yanan GPU fanları çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının fanı çalışıyor hocam. Bilgisayardaki 2 fan çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Hans Landa7899 dedi: Yazık olmus hocam üzüldüm tekrardan geçmiş olsun. Yanan GPU fanları çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının fanı çalışıyor hocam. Bilgisayardaki 2 fan çalışmıyor.
Hans Landa7899 Picopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #20 PC nizde sıvi sogutma var mı? Artı 0 Eksi