fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Merhaba, 8 GB RAM'i 16'ya yükseltmek için RAM aldım. Kargo bugün geldi ve RAM'i kasaya takmak için arkadaki kablolarını söküp RAM'i soketine taktım. Bilgisayarı açtığımda yanık kokusu geldi ve monitöre görüntü gitmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, 8 GB RAM'i 16'ya yükseltmek için RAM aldım. Kargo bugün geldi ve RAM'i kasaya takmak için arkadaki kablolarını söküp RAM'i soketine taktım. Bilgisayarı açtığımda yanık kokusu geldi ve monitöre görüntü gitmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
KS KS fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #21 Hans Landa7899 dedi: PC nizde sıvi sogutma var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Artı 0 Eksi
Hans Landa7899 Picopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #22 Bu iki fan nerede peki? Artı 0 Eksi
KS KS fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #23 İ Hans Landa7899 dedi: Bu iki fan nerede peki? Genişletmek için tıkla... Hans Landa7899 dedi: Bu iki fan nerede peki? Genişletmek için tıkla... Kasanın fotoğrafını atıyorum hocam. Bir saniye. fordest dedi: İ Kasanın fotoğrafını atıyorum hocam. Bir saniye. Genişletmek için tıkla... fordest dedi: İ Kasanın fotoğrafını atıyorum hocam. Bir saniye. Genişletmek için tıkla... fordest dedi: İ Kasanın fotoğrafını atıyorum hocam. Bir saniye. Genişletmek için tıkla... Soldaki ve üstteki çalışmayan fanlar. Ortadaki işlemciye bakan ve çalışan fan. Dosya Ekleri 16896204465151126120685812111445.jpg 163,1 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
İ Hans Landa7899 dedi: Bu iki fan nerede peki? Genişletmek için tıkla... Hans Landa7899 dedi: Bu iki fan nerede peki? Genişletmek için tıkla... Kasanın fotoğrafını atıyorum hocam. Bir saniye. fordest dedi: İ Kasanın fotoğrafını atıyorum hocam. Bir saniye. Genişletmek için tıkla... fordest dedi: İ Kasanın fotoğrafını atıyorum hocam. Bir saniye. Genişletmek için tıkla... fordest dedi: İ Kasanın fotoğrafını atıyorum hocam. Bir saniye. Genişletmek için tıkla... Soldaki ve üstteki çalışmayan fanlar. Ortadaki işlemciye bakan ve çalışan fan.
Hans Landa7899 Picopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #24 Dediğiniz fanlar üst ve yandaki fanlar mı? Artı 0 Eksi
KS KS fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #25 Hans Landa7899 dedi: Dediğiniz fanlar üst ve yandaki fanlar mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam soldaki fan ve üst fan. Ortadaki fan işlemciye bağlı ve çalışıyor. Artı 0 Eksi
Hans Landa7899 dedi: Dediğiniz fanlar üst ve yandaki fanlar mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam soldaki fan ve üst fan. Ortadaki fan işlemciye bağlı ve çalışıyor.
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 756 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #26 fordest dedi: Ekran kartının fanı çalışıyor hocam. Bilgisayardaki 2 fan çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... o zaman anakart hocam dediğiniz gibi anakarta bağlı olan fanlar çalışmıyor yazmışsınız. bence anakart pert. Artı 0 Eksi
fordest dedi: Ekran kartının fanı çalışıyor hocam. Bilgisayardaki 2 fan çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... o zaman anakart hocam dediğiniz gibi anakarta bağlı olan fanlar çalışmıyor yazmışsınız. bence anakart pert.
Hans Landa7899 Picopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #27 Anakartta sıkıntı var o zaman o fanların çalışmasını ve ekrana gorüntü gitmesini önlüyor. BeyazXtrail dedi: o zaman anakart hocam dediğiniz gibi anakarta bağlı olan fanlar çalışmıyor yazmışsınız. bence anakart pert. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Artı 0 Eksi
Anakartta sıkıntı var o zaman o fanların çalışmasını ve ekrana gorüntü gitmesini önlüyor. BeyazXtrail dedi: o zaman anakart hocam dediğiniz gibi anakarta bağlı olan fanlar çalışmıyor yazmışsınız. bence anakart pert. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
KS KS fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #28 BeyazXtrail dedi: o zaman anakart hocam dediğiniz gibi anakarta bağlı olan fanlar çalışmıyor yazmışsınız. bence anakart pert. Genişletmek için tıkla... İlk başta anakart fanları da, ekran kartı fanları da çalışıyordu. Bir süre sonra anakarta bağlı olan fanlar durdu. Artı 0 Eksi
BeyazXtrail dedi: o zaman anakart hocam dediğiniz gibi anakarta bağlı olan fanlar çalışmıyor yazmışsınız. bence anakart pert. Genişletmek için tıkla... İlk başta anakart fanları da, ekran kartı fanları da çalışıyordu. Bir süre sonra anakarta bağlı olan fanlar durdu.
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 756 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #29 fordest dedi: İlk başta anakart fanları da, ekran kartı fanları da çalışıyordu. Bir süre sonra anakarta bağlı olan fanlar durdu. Genişletmek için tıkla... hocam o ilk taktığınız yanan rami çıkarıp tekrar denermisiniz belki bir hata kodu verir (bip sesleri veya anakart üzerindeki durum ışıkları) Artı 0 Eksi
fordest dedi: İlk başta anakart fanları da, ekran kartı fanları da çalışıyordu. Bir süre sonra anakarta bağlı olan fanlar durdu. Genişletmek için tıkla... hocam o ilk taktığınız yanan rami çıkarıp tekrar denermisiniz belki bir hata kodu verir (bip sesleri veya anakart üzerindeki durum ışıkları)
KS KS fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #30 BeyazXtrail dedi: hocam o ilk taktığınız yanan rami çıkarıp tekrar denermisiniz belki bir hata kodu verir (bip sesleri veya anakart üzerindeki durum ışıkları) Genişletmek için tıkla... Hemen deneyeyim hocam. fordest dedi: Hemen deneyeyim hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Yine aynı. Kasa çalışıyor fakat monitörde en ufak görüntü yok. Artı 0 Eksi
BeyazXtrail dedi: hocam o ilk taktığınız yanan rami çıkarıp tekrar denermisiniz belki bir hata kodu verir (bip sesleri veya anakart üzerindeki durum ışıkları) Genişletmek için tıkla... Hemen deneyeyim hocam. fordest dedi: Hemen deneyeyim hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Yine aynı. Kasa çalışıyor fakat monitörde en ufak görüntü yok.