RAM'i ters takmaya çalışmak

enes üzüm

Kilopat
Katılım
19 Şubat 2017
Mesajlar
105
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhaba, ben dün PC'yi temizlerken RAM çıkartıp temizledim ardından takarken ters takıyormuşum birazcık zorladım ters takarken. Ardından fark ettim Allah'tan sonra normal taktım ve PC sıkıntısız açıldı. Acaba performans düşüşü vb sorunlar olur mu? Kafama taktım da çok ondan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı olsaydı eğer açılmazdı. Hem neden zorlarsın ki çivi mi çakıyorsun duvara kardeşim? Hassas malzeme bu. Belki biraz daha zorlasan slotu bozacaktın. Neyse velhasıl dikkat et zaten iki şansın var ya düzdür ya ters çok bastırmana da gerek yok slota geçir yeter. Yandaki tırnaklar kitlenirse düzdür kitlenmezse değil.
 
Gördüğün gibi biri uzun biri kısa. Slot da aynı şekilde. Takmadan önce kontrol edeceksin. Sonra hafif bastırmayla oturtacaksın. Açılmışsa ve mavi ekran vermiyorsa bir şey olmamıştır ama bir dahakine dikkat et. Slota veya RAM'e zarar verebilirsin.

371834
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı