RAM'in %55'i kullanılmıyor

• Konuyu başlatan NOO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 941
Bende artık öyle düşünmeye başladım çünkü anormal bir kullanım var. Arka plan uygulamaları en fazla 2-2.5GB kullansın geriye kalan 3GB havaya mı uçuyor ? Tarayıp bir bakıcam.
normalde windows ramin yarısını kullanır ama siz önceden böyle değildi diyorsunuz tarama sonrası düzelecekmi bir deneyin birde ram kullanan uygulamaya bakarmısın.

aslında mümkün ben kullanıyordum sonra virüs yükledim yanlışıkla ve eindows 8.1 e geri döndüm.
Windows 8.1 ile belki 2.5-3 GB falan kullanım yakalayabilirsiniz ama W10 ile gerçekten zor.
Hayır tam kaç olduğunu hatırlamıyorum ama hiçbir zaman 3-4'ü geçmedi.
Dert edilebilecek bir şey görmüyorum ben. Takviye 8 GB ram takarsanız sorun ortadan kalkacaktır. Kendiliğinden başlayan veyahut açıldığında bir daha kendiliğinden kapanmayan bazı uygulamalar alttan ram kullanıyor olabilir. İllaki kullanır yani. Bu SSD uygulaması da olabilir veyahut sıcaklık ölçer bir program da olabilir. 3.5-4.5 GB ram kullanımını asla dert etmezdim.

Windows 8.1 ile belki 2.5-3 GB falan kullanım yakalayabilirsiniz ama W10 ile gerçekten zor.
arka planda çalışan uygulamaları kapattıktan sonra başlangıçta açılacak uygulamalardan sürücüler hariç herşeyi kapattım sonrasında arkadaki antivirüs gibi programları devre dışı bırakınca 2 gb ram mümkün evet zor ama mümkün.

arka planda çalışan uygulamaları kapattıktan sonra başlangıçta açılacak uygulamalardan sürücüler hariç herşeyi kapattım sonrasında arkadaki antivirüs gibi programları devre dışı bırakınca 2 gb ram mümkün evet zor ama mümkün.
Müdahale olmaksızın normal şartlardan bahsediyordum ben. Modlu W10'dan farkı kalmamış yaptığınız ayarlarla 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı