RAM'in BIOS'ta farklı, AIDA64'te farklı gözükmesi

Seco0640

Decapat
Bilgisayarı ilk açtığımda Single Channel DDR3 1333 MHz gözüküyor. AIDA64 programında DDR2 1066 MHz SDRAM olarak gözüküyor. CPU-Z programında da DD3 gözüküyor ve anakartımı araştırmak istedim. Anakart isminde Unkown yazıyor. Her programı denedim hiçbir yerde anakartın modeli, ismi yazmıyor. Kasayı açıp anakartın üzerine baktım Asrock yazıyor ama Asrock ile hiçbir alakası yok. Asrock'un öyle bir anakartı yok... Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Screenshot_1.jpg

Cevap verecek bir delikanlı çıkmadı halen.
@Silinen üye bi yardım edebilirmisin.
Bilgisayarı ilk açtığımda Single Channel DDR3 1333 MHz gözüküyor. AIDA64 programında DDR2 1066 MHz SDRAM olarak gözüküyor. CPU-Z programında da DD3 gözüküyor ve anakartımı araştırmak istedim. Anakart isminde Unkown yazıyor. Her programı denedim hiçbir yerde anakartın modeli, ismi yazmıyor. Kasayı açıp anakartın üzerine baktım Asrock yazıyor ama Asrock ile hiçbir alakası yok. Asrock'un öyle bir anakartı yok... Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Screenshot_1.jpg
@Recep Baltaş
Abi Bi Yardım Edebilirmisin

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı