RAM'in boşalmaması ve bilgisayarın donması

ASC yükle. Bende de 8 GB bellek var 500 MB serbest bellek kalıyor. Hani zaten senin şey yazılımla alakalı bir sorun. Bunlar belki işe yarar. Advanced System Care son sürümü yükle Youtube'dan lisans kodu bul.
 
ASC konusunda deneme sürümü indir sıkıntı olmaz. Zaten programı kaldırmaya çalışınca kararını değiştirmen için 30 gün ful sürüm veriyor. Bu arada Windows 64 bit indir. 8 GB ram varken Sadece 2 GB kullanmak saçma. Bu arada bellekler çok ısınmaz zaten bellekler kendilerini fan ile soğutmuyor ondan kasa temizliği yapmak pek bir değişiklik yapmaz. Bu arada görev yöneticisinden bak arka planda çalışan program var mı. Eğer var ise kapat o da işine yarayabilir.

Bellek bilgisayarı kapatana kadar depo eder olmadı kapatabilirsin. Bu arada bazı bellek kullanımını gösteren programlar da ramden yer. O yüzden öyle programlar çalıştırma. Windows Defender kötü bir program değil. Virüs için onu kullan. Birde virüs de belleği zorlar. Benim bilgisayarda virüs olduğu sıralar açıyordum bellek kullanımı % 40 sonra %60 sonra da %90 çıkıyordu zaten bilgisayar donuyordu.
Yapman gereken belli.

  • Bilgisayarı 64 bit temiz kurulum yap. Yani format.
  • Windows Defender kullan.
Genede bir konuma kasa temizliği iyidir. Konu ile alakası yok ama temizlik yap. Bu arada senin bilgisayarında muhtemelen virüs var.

Bu arada Seagate ne zamandır bellek yapıyor bana bir söyler misin? İlk defa duydum Seagate bellek:D

Bu arada yazım hatası yapma düzelt o yazıyı. Yeni olduğun için rapor etmiyorum bak.

Bu arada UP Cleaner gibi aslında virüs olan programlara asla güvenme. Beleş diyerek kötü programlar indirme.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı