Arkadaşlar dandik bir bilgisayar kullanıyorum, sınav yaklastigi icin toplamak istemiyorum, oynadigim oyunlar CS:GO ve Rocket League. FPS cok dustugu icin RAM eklemek istiyorum, 2 GB RAM var, 2 GB daha ekleyecegim, cok bir etkisi olur mu?
Etkisi olur ekleyin bence. Aynı durumda ben de bir ara ekledim kardeşim CS:GO oynarken farkını gördü. Tabi artık 4 GB RAM yeterli değil ama etkisi oluyor. Diğer parçaların da tabi önemi var.
4 GB Günümüzde artık yeterli değil. Güncel oyunları doğru düzgün oynayabilmek için minimum 8 GB ram gereklidir ama tek ram değil diğer parçalarda önemli.
Etkisi olur ekleyin bence. Aynı durumda ben de bir ara ekledim kardeşim CS:GO oynarken farkını gördü. Tabi artık 4 GB RAM yeterli değil ama etkisi oluyor. Diğer parçaların da tabi önemi var.
Oyun açıldıında ram üzerinde çalışır ram hızı düşükse oyun kasar eğer ram oyunun o an ram da çalışması gereken dosyaları alacak kapasiteye sahip değilse dosyalar sürekli değişir sabit disk kullanımı çok artar buda oyunu çekilmez hale getirir