RAM'in FPS'e Etkisi Nedir?

CabirDenizz

Kilopat
Arkadaşlar dandik bir bilgisayar kullanıyorum, sınav yaklastigi icin toplamak istemiyorum, oynadigim oyunlar CS:GO ve Rocket League. FPS cok dustugu icin RAM eklemek istiyorum, 2 GB RAM var, 2 GB daha ekleyecegim, cok bir etkisi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Etkisi olur ekleyin bence. Aynı durumda ben de bir ara ekledim kardeşim CS:GO oynarken farkını gördü. Tabi artık 4 GB RAM yeterli değil ama etkisi oluyor. Diğer parçaların da tabi önemi var.
Kapasite darboğazı olması durumunda ve düşük frekanslı olması durumunda FPS'e etki eder tabii ki.
4 GB'ın da az olduğunu biliyorsunuzdur.

Etkisi olur ekleyin bence. Aynı durumda ben de bir ara ekledim kardeşim CS:GO oynarken farkını gördü. Tabi artık 4 GB RAM yeterli değil ama etkisi oluyor. Diğer parçaların da tabi önemi var.

Çözüm
Oyun açıldıında ram üzerinde çalışır ram hızı düşükse oyun kasar eğer ram oyunun o an ram da çalışması gereken dosyaları alacak kapasiteye sahip değilse dosyalar sürekli değişir sabit disk kullanımı çok artar buda oyunu çekilmez hale getirir

Oynayacagim oyunlar dusuk sistemler istiyor o yuzden 4 gb yeterli diye dusunuyorum 8 gb alsam sacma olur sistem cop cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…