RAM'in kalitesini anlamak

kcninja

Hectopat
Denk geldiniz mi bilmiyorum ama RAM ile sıkıntı yaşayan bazı kişilerin yaptıkları Memory test sonucu iyi görünüyor. Aldığım ikinci el RAM'in kalitesini nasıl anlayabilirim Memtest hariç?

Memtest86'da sonuçlar iyi ise ve bilindik bir markaysa sıkıntı yaşamazsınız. Başka türlü anlamak mümkün değil. Corsair kullanıyorum ben ve gözüm kapalı alırım 2. el bile olsa memtest86'dan sağlam geçiyorsa. Yeni güncelleme ile memtest86 artık tespit edemeyip mavi ekran verdiren hataları da tespit edebiliyor.

Memtest86'da sonuçlar iyi ise ve bilindik bir markaysa sıkıntı yaşamazsınız. Başka türlü anlamak mümkün değil. Corsair kullanıyorum ben ve gözüm kapalı alırım 2. el bile olsa memtest86'dan sağlam geçiyorsa. Yeni güncelleme ile memtest86 artık tespit edemeyip mavi ekran verdiren hataları da tespit edebiliyor.
Samsung marka ikinci el aldım 2400 mhz ddr4 laptop rami
BIOS'um özellikli değil yeni gelen kaç MHz ile çalışıyor göstermiyor.

Dosya Ekleri

• PXL_20220328_110249568.jpg
    PXL_20220328_110249568.jpg
    136,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı