Çözüldü RAM'in part numarası yazmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

furkan_tem1z667

Hectopat
Daha fazla  
Bu RAM orijinal mi sahte mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-05-22 saat 14.25.19_7a47a50b.jpg
    222,8 KB · Görüntüleme: 22
Çözüm
Kontrol sağladım, TR kodu olmadan yazınca da aynı ürünü karşılıyor. Ürün orijinal, problem yok. Resmi site bölgelendirme sebebiyle bölge kodu istiyor olabilir.
Hocam RAM'in üstündeki part numarası ile sorgulattım fakat öyle bir numarayı bulamıyor buluyorda sonunda TR olursa buluyor.
Sonda TR yazma sebebi bölgesel kodlama sebebiyle hocam. Resmi sitede buluyorsa sorun yoktur. Siz her türlü Memtest ile test edin RAM'lerinizi, test sonucunda da problem olmazsa gönül rahatlığıyla kullanın.

Sonda TR yazma sebebi bölgesel kodlama sebebiyle hocam. Resmi sitede buluyorsa sorun yoktur. Siz her türlü Memtest ile test edin RAM'lerinizi, test sonucunda da problem olmazsa gönül rahatlığıyla kullanın.

Hocam dediğim gibi bu RAM'in üstünde TR kodu yok Kingston'un sitesinde sonunda TR olursa buluyor orijinal o zaman değil mi? Hatta kodu paylaşayım sizle KF432C16BB/16

Kontrol sağladım, TR kodu olmadan yazınca da aynı ürünü karşılıyor. Ürün orijinal, problem yok. Resmi site bölgelendirme sebebiyle bölge kodu istiyor olabilir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…