RAM'in paylaşımlı ekran kartına etkisi

son olarak

Ryzen 5 5500U bu işlemci iyidir de mi​

Yani evet düzelir ama işlemciniz vs. de önemli bu konuda, yük sadece RAM'lere binmiyor sonuç olarak. Ve çift kanal olursa aşırı rahat edersiniz tek kanala göre.

Yani evet düzelir ama işlemciniz vs. de önemli bu konuda, yük sadece RAM'lere binmiyor sonuç olarak. Ve çift kanal olursa aşırı rahat edersiniz tek kanala göre.

İşlemci i7-1165G7. İşlemci konusunda bir sorunum yok gayet işimi görüyor ancak bu anlık drop sorunu RAM'den kaynaklı sanırım. Daha fazla mesaj yazmayacağım uyarı almak istemiyorum.

Son olarak

Özelliklerine bakılırsa fena değil işlemci. Ancak ben AMD'nin sürücü ve ısınma sorunundan dolayı soğudum. Her alanda Intel tercih ederim.

Son düzenleme:
son olarak

Hocam neye göre kime göre? Kıyasladığımız başka bir işlemci yoksa yaptığınız iş için yeterliliği önemli. Yaptığınız iş için yeterliyse iyidir.
Ancak ben AMD'nin sürücü ve ısınma sorunundan dolayı soğudum. Her alanda Intel tercih ederim.
AMD ısınıyor mu? AMD'nin şu anki işlemcisinin maksimum ısı değerleri Intel'in zaten altında, ayrıca Intel işlemciler şu anki çektiği güç yüzünden çok iyi bir soğutma sistemin yoksa cayır cayır yanıyor. Sürücüleri için pek bir şey diyemem. O konuda daha yol alması gerek.
Çift kanal RAM alabiliyorsanız, çift kanal RAM alıp kullanın. Ayrıca @248285 hocamın da dediği gibi tüm iş RAM'lerde bitmiyor. Tüm parçaların birbiriyle uyumlu olması lazım. Özellikle RAM'den kaynaklandığını düşünmüyorum. Çünkü RAM %50 bile kullanmazken sistem yavaşlıyorsa başka bir sebep yüzünden olabilir.

Diğer donanımlarımın iyi olduğunu düşünüyorum. Crucial 1TB Gen 3 M.2 SSD kullanıyorum. İşlemciyi zaten söyledim.

Yeni işlemcilerinde ısınma gibi bir sorununu bende görmedim ancak eski işlemcileri için almak için bir sebep yok bence.

Diğer donanımlarımın iyi olduğunu düşünüyorum. Crucial 1TB Gen 3 M.2 SSD kullanıyorum. İşlemciyi zaten söyledim.
Programları kullanırken kaynak izleyiciden hangi parçanın daha çok kullanıldığını ve yetersiz kaldığını görebilme ihtimaliniz var.

Yeni işlemcilerinde ısınma gibi bir sorununu bende görmedim ancak eski işlemcileri için almak için bir sebep yok bence.
Hocam yenisi dururken eski işlemciyi kim niye alsın ki zaten.

Programları kullanırken kaynak izleyiciden hangi parçanın daha çok kullanıldığını ve yetersiz kaldığını görebilme ihtimaliniz var.

Hocam yenisi dururken eski işlemciyi kim niye alsın ki zaten.
Arkadaşın attığı işlemciyi kastettim. İyi midir demiş bende cevap verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…