RAM'in yeteriz kaldığı zamanlarda GPU kullanımı yükselip düşer mi?

Hayır. GPU'nun kullanım oranındaki dalgalanma darboğaz varsa olur. Tabii dalgalanma derken 95 99 100 gibi değil, 20 33 12 75 44 gibi saçma sapan inip çıkmalar. Ram'le hiçbir alakası yok.

FurMark testi yapmıştım böyle inip çıkmalar normal mi?

sdsa.gif

Nasıl iniş çıkışlar var? Ne kadar mesela, Benchmark testi yapıp yollar mısınız?

Mesala Fortnite oynarken bakıyorum GPU kullanımı düşüyor FPS'te düşüyor.

Bunun nedeni ne bir çözemedim bütün Driver'ları denedim DDU ile kaldırıp yükledim format attım ama çözülmedi.

Bunun nedeni ne bir çözemedim bütün Driver'ları denedim DDU ile kaldırıp yükledim format attım ama çözülmedi.
Allahalla, testlerde normal gözüküyor. Bana tam değer verebilir misiniz? Mesela şundan şuna düştü, genel olarak yüzdeleri. Ayrıca sisteminizin tüm bileşenlerini de belirtir misiniz?

Allahalla, testlerde normal gözüküyor. Bana tam değer verebilir misiniz? Mesela şundan şuna düştü, genel olarak yüzdeleri. Ayrıca sisteminizin tüm bileşenlerini de belirtir misiniz?

Sistem.
ASUS RX 570 4 GB.
Ryzen 2500X.
Corsair 2666 8 GB tek kanal.
ASUS Prime B450M-K.
120 GB SSD.
1 TB hardisk.

Oyun testini bir daha yapçam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı