Çok garip, darboğaz gibi bu. Ayarlarınız en yüksekte mi? Saçma sapan FPS arttırma videolarındaki şeyleri uyguladınız mı?Fortnite'da test ettim GPU kullanımı hep değişiyor 80 90'dan 30'a 0 kadar bile düşüyor ama işlemci kullanımı hep 80-90 civarı sıcaklıklarda normal.
Çok garip, darboğaz gibi bu. Ayarlarınız en yüksekte mi? Saçma sapan FPS arttırma videolarındaki şeyleri uyguladınız mı?
Çok garip, darboğaz gibi bu. Ayarlarınız en yüksekte mi? Saçma sapan FPS arttırma videolarındaki şeyleri uyguladınız mı?
Dostum oyunu en yüksek ayarlarda oyna. Her oyunu en yüksekte oyna. Sistemine zararı olmaz faydası olur. Böyle kullanırsan sistemine ekran kartına daha zararlı.En düşükte.
Eskiden yapmış olabilirim ama sisteme 2 kere format attım.
Eki Görüntüle 568795
Peki şu an ne yapmam lazım ekran kartının garantisi devam ediyor ya da bilgisayarcıya mı götürsem.
Profosyonel yardım nasıl alırım @Zaff.
Dostum oyunu en yüksek ayarlarda oyna. Her oyunu en yüksekte oyna. Sistemine zararı olmaz faydası olur. Böyle kullanırsan sistemine ekran kartına daha zararlı.
GTA V'de senin yaşadığın gibi sorunlar yaşıyordum. RAM'im 8 GB idi. 16 GB yapıp grafik ayarlarını yükseltince sorunum düzeldi. RAM'i yükseltmeni tavsiye ederim.
EvetSendede GPU düşüp yükseliyor muydu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.