Çözüldü RAM'ler arızalı çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XboxBonobo

Hectopat
Merhaba. Oynadığım oyunların atma problemi vardı forumda gezinirken gördüğüm üzere Windows bellek tarama ile sorunlar algılanabiliyormuş. Bu testi yaptım ve RAM'lerde hata çıktı ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Seri numarası kutunun üzerinde yazar hocam, bence siz aldığınız N11 satıcısına RAM'lerin yetkili servisinin hangi firma olduğunu sorun arayarak ya da soru cevap yoluyla.

Hocalarım sorunu iadesiz bir şekilde hallettim. Ben RAM hatasını XMP açtığımda alıyordum sonradan araştırarak RAM'lerin Dual çalışması için 2. ve 4. slotlara takmam gerekiyormuş bu sayede sorunu çözdüm şu an hiçbir hata almıyorum sizde deneyebilirsiniz.
Bir tanesinin kutusunu buldum ancak diğerininkini bulamıyorum hocam seri numarasını nasıl öğrenebilirim? Ürün ömür boyu garantiliymiş.

Yetkili servis ile ilgili bir kağıt yok kutuda.

Seri numarası kutunun üzerinde yazar hocam, bence siz aldığınız N11 satıcısına RAM'lerin yetkili servisinin hangi firma olduğunu sorun arayarak ya da soru cevap yoluyla.

Büyük ihtimal sorunlarımız aynı

Evet aynı hocam. 61 saat RDR 2 oynadım atmadı. Şimdi 5 dakika içinde atıyor. Dyingh lıght 2 de atıyor. Ramazan ayı olmasa niyetli olmak bir de bugün izinli günüm. Üşeniyorum kasayı açmaya test yapmaya. iyi tarafından bakın garantiniz var benim ürünlerin garantisi bitti.

Tamamdır hocam gelişmeleri paylaşırım.

Bende ilk RDR2 oynamıştım bir sorun yoktu şimdi AOE 2 de bile atmaya başladı bilgisayarı alalı 3 4 ay oldu bir de.

Tamamdır hocam gelişmeleri paylaşırım.

Bende ilk RDR2 oynamıştım bir sorun yoktu şimdi AOE 2 de bile atmaya başladı bilgisayarı alalı 3 4 ay oldu bir de.

RAM'ler bazen saçmalıyor. Bir gün kasayı açtım ekran kartını söktüm görüntü gelmedi. RAM'lerin yerini değiştirdim görüntü geldi. Sıkıntılı ürünlerden bir tanesi RAM. Bu tarz sistemlerde işte başıma geldi.

Hocalarım sorunu iadesiz bir şekilde hallettim. Ben RAM hatasını XMP açtığımda alıyordum sonradan araştırarak RAM'lerin Dual çalışması için 2. ve 4. slotlara takmam gerekiyormuş bu sayede sorunu çözdüm şu an hiçbir hata almıyorum sizde deneyebilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…