Osman Eren Türker Hectopat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #11 İkilemdekikişi dedi: Rica ederim, keşke gerçekten yardımcı olabilseydim Genişletmek için tıkla... En azından yapılamayacağını öğrendim. Bilgisayar fiyatları da uçtu denemeye gerek yok
İkilemdekikişi dedi: Rica ederim, keşke gerçekten yardımcı olabilseydim Genişletmek için tıkla... En azından yapılamayacağını öğrendim. Bilgisayar fiyatları da uçtu denemeye gerek yok
İkilemdekikişi Attopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 63 Çözümler 2 31 Ağustos 2021 #12 Osman Eren Türker dedi: En azından yapılamayacağını öğrendim. Bilgisayar fiyatları da uçtu denemeye gerek yok Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim Bu arada sorununuza yardımcı olabildiysem eğer konuyu çözüldü diye işaretlemenizi öneririm.
Osman Eren Türker dedi: En azından yapılamayacağını öğrendim. Bilgisayar fiyatları da uçtu denemeye gerek yok Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim Bu arada sorununuza yardımcı olabildiysem eğer konuyu çözüldü diye işaretlemenizi öneririm.