RAM'ler nasıl takılır?

DonaldDorito

Decapat
Daha fazla  
Geri zekalı olduğumdan RAM'leri yanlışlıkla çıkarttım ve geri takamıyorum. Bilgisayarcıya gitmek aklıma geldi ama ekran kartı giderken zarar görür diye çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce?

Lütfen artık forum Youtube veya google gibi kullanılmasın, bunu yazdıkça uyarı alıyorum ama inatla yazacağım sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geri zekalı olduğumdan RAM'leri yanlışlıkla çıkarttım ve geri takamıyorum. Bilgisayarcıya gitmek aklıma geldi ama ekran kartı giderken zarar görür diye çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM'leri yuvaya bastıracaksın kilitler otomatik kilitleniyor, ama ince bir detayı var o yüzden arkadaşın attığı videoyu izle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı