RAM'ler tam performans çalışmıyor

@atar1993 bunlar cihazdan çıkma ama orijinal RAM'ler. Zaten çoğu yorumda kutusuz gelmesi bunu gösteriyor. SK Hynix zaten kolay kolay dışarıya RAM vermiyor.
@Cagri46 isterseniz linkteki Kingston'ı alabilirsiniz. Ömür boyu garantisi var. Satıcı ise güvenilir. Asnet kuruluşu. Asnet ise Kingston ve Samsung gibi markaların resmi Türkiye temsilcisi.

Şimdi arkadaşın almış olduğu Kingston'unda seri nosu aynıydı paylaştığınızla. JEDEC ve XMP profilleri gelenle aynıysa yine 2667 MHz ile çalışma ihtimali var. Bu sebeple olabildiğince aynısını önermeye çalıştım. Aslında @Cagri46 elindeki Hynix'i çıkartıp attığınız Kingston RAM'lerden 2 alsa daha avantajlı olurdu. Profil uyuşmazlığı da olmaz.

@atar1993 her yerden Kingston alınmaz. O RAM nasıl bir şeydi anlamadım. Attığım yerden alıp da sıkıntı yaşayan görmedim. Büyük ihtimalle fake bir üründü.

@atar1993 her yerden Kingston alınmaz. O RAM nasıl bir şeydi anlamadım. Attığım yerden alıp da sıkıntı yaşayan görmedim. Büyük ihtimalle fake bir üründü.

Aynen dediğiniz gibi sanırım. Arkadaşın paylaştığı görselde Serial Number alanı sorunlu. Ayrıca DRAM üreticisinede Micron yazılmış. Bu modellerin DRAM üreticisi SK Hynix'ti hatırladığım kadarıyla. Nedense bu Kingston'larda böyle fake çok çıkıyor dediğiniz gibi. Forumda da birkaç paylaşımda görmüştüm.

1666714579600.png

@atar1993 Kingston, SK Hynix, Nanya, Micron, Samsung gibi firmalarla çalışıyor. Fakat maalesef çakması da çok olan bir firma.

@atar1993 bunlar cihazdan çıkma ama orijinal RAM'ler. Zaten çoğu yorumda kutusuz gelmesi bunu gösteriyor. SK Hynix zaten kolay kolay dışarıya RAM vermiyor.
@Cagri46 isterseniz linkteki Kingston'ı alabilirsiniz. Ömür boyu garantisi var. Satıcı ise güvenilir. Asnet kuruluşu. Asnet ise Kingston ve Samsung gibi markaların resmi Türkiye temsilcisi.

Aldığım RAM de orijinal Kingston'du herhalde bandrollüydü. Tüm değerleri de aynıydı yine de bir terslik oldu.

Bandrol de çakma olabiliyor. Değerleri ise sıkıntılıydı.

Tamamdır hocam. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama onların da çıkma olduğunu bilin istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı