RAM'ler uyumlu çalışır mı?

Tremadra_Rakasu

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,
Görsellerdeki değerlere sahip aşağı yukarı 10 yıllık, 2x2 GB olmak üzere toplamda 4 GB RAM'e sahibim.
Bu bağlantıdaki RAM'den 2 adet alıp, 2+4+2+4 şeklinde toplam 12 GB RAM elde etmeyi düşünüyorum. Uyumlu olur mu? Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Biliyorum %100 bir şey söylemeniz mümkün değil ama gözünüze çarpan bir şey varsa ve bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Dosya Ekleri

• IMG_20210720_000102.jpg
    IMG_20210720_000102.jpg
    180 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210720_000057.jpg
    IMG_20210720_000057.jpg
    190,6 KB · Görüntüleme: 56
Dediğiniz gibi bunun tam garantisi olmaz. Bazı Kingston RAM`ler Nanya çip olabiliyor.

Yanlışım varsa düzeltin ama işlemciniz 4 slot ram i kullanmıyorsa. Slot sayısını 4'e yükseltmeniz bir fayda sağlamayacaktır. Ayrıca, sizin aldığınız aynı model ram den bende eski bir anakarta(modelden emin değilim "foxcon" du) taktığımda yeni ram i sistem görmedi. Öncelikle ana kart için desteklenen ram modelini, seri kodlarını ve markalarına bakmanızı öneririm.

Yanlışım varsa düzeltin ama işlemciniz 4 slot ram i kullanmıyorsa. Slot sayısını 4'e yükseltmeniz bir fayda sağlamayacaktır. Ayrıca, sizin aldığınız aynı model ram den bende eski bir anakarta(modelden emin değilim "foxcon" du) taktığımda yeni ram i sistem görmedi. Öncelikle ana kart için desteklenen ram modelini, seri kodlarını ve markalarına bakmanızı öneririm.
Teşekkür ederim. Onlara bakayım ben o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı