Merhaba. XPG Gammix D30 8 GB RAM'im mevcuttu. Bir 8 GB daha alayım dedim ve ürün kodu aynı sipariş ettim. bugün elime ulaştı. kutu arkasından tekrar baktığımda ürün kodları aynı. Başlıkta belirttiğim farklılık dışında. Bende mevcut olan RAM DRAM üreticisi Samsung DRAM Stepping 43H, yeni aldığım RAM DRAM üreticisi Micron DRAM Stepping 45H. Bu farklılık bir sorun teşkil eder mi? Teşekkürler.
Merhabalar. RAM'lere OC yapmaya karar verdikten sonra Memtest86'nın uzun test sürelerinden bıktım. Bu bağlamda yeni bir yazılım arayışına girdim. Sonuç olarak bu programı buldum. 😁 Oldukça hızlı ve Windows üzerinden çalışan bu ücretsiz yazılımın kullanımı oldukça basit. Şunu da belirteyim, bu...
Merhabalar, yeni bir bellek testi yazılımı ile karşınızdayım. 😁 Belleklere OC yapmaya meraklı olduğum için sürekli yeni yazılımlar keşfediyorum. Bana bu programı gösteren @Plyra'ya teşekkürler. Ek olarak, bellekte sorun olup olmadığına dair kesin emin olmak istiyorsanız Memtest86...
Merhabalar. RAM'lere OC yapmaya karar verdikten sonra Memtest86'nın uzun test sürelerinden bıktım. Bu bağlamda yeni bir yazılım arayışına girdim. Sonuç olarak bu programı buldum. 😁 Oldukça hızlı ve Windows üzerinden çalışan bu ücretsiz yazılımın kullanımı oldukça basit. Şunu da belirteyim, bu...
Merhabalar, yeni bir bellek testi yazılımı ile karşınızdayım. 😁 Belleklere OC yapmaya meraklı olduğum için sürekli yeni yazılımlar keşfediyorum. Bana bu programı gösteren @Plyra'ya teşekkürler. Ek olarak, bellekte sorun olup olmadığına dair kesin emin olmak istiyorsanız Memtest86...
Neden vermiş olabilir Pubg mobilede maç izliyordum verdi sonra girdim maç yaptım hala açık vermedi bir daha oyundayım
Halen vermedi pace failed diye başlıyordu sanırım hatırlamıyorum da