RAM'lerde soğutma gerekli midir?

Bu konuda aşırı haklısınız, zaten son 2 yılda şu RGB olayı çıktı çıkalı her yerde led şeritler vb kullanıcının gözünü boyamaya yönelik hareketler yüzünden insanlar görünüşüne aldanıp sadece ''ışıklı mışıklı'' adı altında kazıklanıyor, bu konuya bakışım ha TridentZ RGB ramler ha Kingstone ramler aralarında fiyat farkı haricinde performans anlamında zerre fark yok.(içimi dökmekte iyi geldi ) neyse konunun başlığından sapmayalım biz size iyi günler.

CL değeri farkları var. Frekans farkları var.

Cevaplarınız için teşekkürler.
Neden 4+8 GB RAM'de performans kaybı oluyor? Anakartımda iki RAM slotu olduğu için şimdi 4+8 yaparım ileride 4 GB olanı çıkartır, 8+8 GB yaparım diye düşünmüştüm.

Tabi dostum dediğin gibi olabilir fakat mutlaka boyutları aynı olsun. Benim düştüğüm hataya düşme. 4+8 yaptığımda çift kanal teknolojisinden tam anlamıyla yararlanamadığım için performans kaybı oldu. Şuan 2x8 taktım ve bilgisayar kendine geldi diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…