RAM'leri çıkarttıktan sonra Dual olarak çalışmıyor

herhalde anakarta dengesiz voltaj gelmiş
pc yi 2 slot açmayı basarırsanız 5 10 dk kullanın kapanmaz ise her uygulamayı kapatıp 15 dk felan fareyi bile kıpırdatmadan bekletin kitlenirse slotlarında sorun vardır

psu dan gücü kesmediyseniz bu sorun olabilir

tek tek dene büyük ihtimal slotta sorun var o slotta bendede olmustu o sorun 1 ay sonra tüm slotlar gitti
ustam sorun slottaymış 1 ve 2 çalışıyor 3 ve 4 çalışmıyor ama daha düne kadar 1 ve 3 te takılıydı sıkıntı yoktu :(

herhalde anakarta dengesiz voltaj gelmiş
pc yi 2 slot açmayı basarırsanız 5 10 dk kullanın kapanmaz ise her uygulamayı kapatıp 15 dk felan fareyi bile kıpırdatmadan bekletin kitlenirse slotlarında sorun vardır

psu dan gücü kesmediyseniz bu sorun olabilir
sabah bunun aynısı oldu

Ustam sorun slottaymış 1 ve 2 çalışıyor 3 ve 4 çalışmıyor ama daha düne kadar 1 ve 3'te takılıydı sıkıntı yoktu :(

Bende de oldu geçmiş olsun tamiri pek mümkün değil yine de 1 ve 2.slotu kullanabilirsin
İyi akşamlar

Anakart pek dayanmaz ama suanlık idare eder anakarttan zorunlu olmadıkca gücü kesmeyin yani prizden cıkarmayın.

Bende de oldu geçmiş olsun tamiri pek mümkün değil yine de 1 ve 2.slotu kullanabilirsin
İyi akşamlar

Anakart pek dayanmaz ama suanlık idare eder anakarttan zorunlu olmadıkca gücü kesmeyin yani prizden cıkarmayın.
usta işlemci pini yamulmuş olabilir diyen var o yüzden çalışmaya bilirmiş. slotlar ne diyorsunuz bi bakayım mı işlemciyi ters mi taktım acaba

İşlemci pinleri ile alakası yok ugrasmayın bos yere ama yine de içinizi rahatlatmak için deneyebilirsiniz. Dediğim gibi düzeleceğini düşünmüyorum.
saolun hayırlı akşamlar

İşlemci pinleri ile alakası yok ugrasmayın bos yere ama yine de içinizi rahatlatmak için deneyebilirsiniz. Dediğim gibi düzeleceğini düşünmüyorum.
çok saçma bir şekilde gittim elektrikli süpürgeyle çektirdim bütün slotları ve çalıştı şaka gibi ama çalışıyor şuan çok mutlu oldum. bu konuyu okuyanlar da denesinler diye bir çözüm yolu olarak buraya yazayım kalsın.

Son düzenleme:
saolun hayırlı akşamlar

çok saçma bir şekilde gittim elektrikli süpürgeyle çektirdim bütün slotları ve çalıştı şaka gibi ama çalışıyor şuan çok mutlu oldum. bu konuyu okuyanlar da denesinler diye bir çözüm yolu olarak buraya yazayım kalsın.
Bu gibi durumlar için kompanentlere zarar vermeden temizlemek için bir devre temizleme spreyi alabilirsiniz. Ben bunu kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı