RAM'leri RGB yapmak

Makaleler
2
Yer
Kocaeli izmit
Daha fazla  
Meslek
Hemşirelik
Şuan da GSKİLL RİPJAWS 8 GB 3000 MHZ 2x8 RAM'lerim var. Bunları RGB yapmak istiyorum çünkü kasa içinde çok güzel görünüyor ışıl ışıl. :)
Aliexpress'te veya bangood'da 150₺'ye RGB RAM heatsink'i satılıyor. Bundan alıp soğutma bloklarını mı değiştirmek daha mantıklı, yada şuan da indirimde 900₺'ye kadar Trident Z veya Corsair vengeance pro almak mı daha mantıklı. Eğer elimdekileri satarsam anca 500 550₺ gibi bi miktara satabilirim. Üstüne 400₺ koymam gerekecek.
Sizce RAM soğutma bloklarını değiştirmek riskli midir? Youtube'de çocuk yapıyordu, buyurun linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Elinizdeki RAM'ler, performans bakımından gayet yeterli. Yapmayı düşündüğünüz iki işlemin de, gereksiz aksiyon olacağını düşünüyorum. Ona harcamayı düşündüğünüz 400₺ ile klavyenizi değiştirebilirsiniz. Ancak illa iki işlemden birini yapacaksanız, sıfır RGB RAM almanızı öneririm. Videoda gördüğünüz işlemlerden birini yanlış yapsanız, elinizdeki sağlam RAM'lerden olursunuz.
Elinizdeki RAM'ler, performans bakımından gayet yeterli. Yapmayı düşündüğünüz iki işlemin de, gereksiz aksiyon olacağını düşünüyorum. Ona harcamayı düşündüğünüz 400₺ ile klavyenizi değiştirebilirsiniz. Ancak illa iki işlemden birini yapacaksanız, sıfır RGB RAM almanızı öneririm. Videoda gördüğünüz işlemlerden birini yanlış yapsanız, elinizdeki sağlam RAM'lerden olursunuz.

Çözüm
İnsanda ki geliştirme hissiyatından dolayı elimde ki ekipmanları değiştirmek güncelleştirmek istiyorum dediğiniz gibi. Teşekkür ederim öneriniz için. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı