Geçtiğimiz yaz topladığım bilgisayarımın RAM belleklerinin ısınmasından şikayetçiyim. Hi Level in 2*4 GB toplamda 8 GB 2'li grup RAM'ini kullanıyorum, şu anda 1333 Mhz'de çalışmakta. BIOS'tan 1666'ya kadar overclock yapılabiliyor ama ben standard hızıyla kullanmama rağmen RAM'ler el yakıyor. Mecbur fanları devreye sokuyorum.. Bunun nedeni ne olabilir ?
Hi-Level'in sağlam soğutmaya sahip bir serisi var onlarda da "Düşük Profil Aliminyum Soğutucu" var ve benim bildiğim sadece Teknobiyotik satıyor. Eğer o modelden değilse ısınması gayet doğal. Sonuç olarak burada Hi-Level'den bahsediyoruz. Ama garanti konusunda gayet iyiler. Benim 16GB'lık flash belleği aslında kullanıcı hatası olduğu halde garantiye yolladım. Sonuç yenisi geldi şimdi eskisi gibi canavar hızlara sahip. 20Mb gibi hızlara (USB 2.0) sahip
Alındığından beri İşlemci, ram ve ekran kartını olabileceği son derecelere çıkardım, işlemcimi 4.0 a, ramimi ise 1333 den 1666 ya çıkardım, şu an ise hiç biri overclocklu değil ekran kartı dışında.