körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ekim 2020 #1 Merhaba. RAM'lerin Dual çalışması ne işe yarar ve RAM'ler Dual çalışmıyorsa bir sorun oluşur mu?
W windows 10 delisi Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Hp Cenneti 9 Ekim 2020 #2 Dual RAM daha fazla performans verir. RAM'ler Dual çalışmaması sadece iki RAM arasındaki uyumsuzluğundan olur. Kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Dual RAM daha fazla performans verir. RAM'ler Dual çalışmaması sadece iki RAM arasındaki uyumsuzluğundan olur. Kolay gelsin.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 9 Ekim 2020 #3 Dual Channel'ı yol gibi düşünün. Çift yolda gitmek her zaman daha iyidir tekli yola nazaran. 10 FPS civarı kadar fark ediyor. Bir sorun teşkil etmez ancak dediğim gibi performans düşüklüğü yaşanır. Artı 0 Eksi
Dual Channel'ı yol gibi düşünün. Çift yolda gitmek her zaman daha iyidir tekli yola nazaran. 10 FPS civarı kadar fark ediyor. Bir sorun teşkil etmez ancak dediğim gibi performans düşüklüğü yaşanır.
KS KS körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ekim 2020 #4 windows 10 delisi dedi: Dual RAM daha fazla performans verir. RAM'ler Dual çalışmaması sadece iki RAM arasındaki uyumsuzluğundan olur. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Peki başka bir sorun olur mu? Yani benim şu an Dual olmasa bile yine de 16 GB RAM'ım var değil mi? Artı 0 Eksi
windows 10 delisi dedi: Dual RAM daha fazla performans verir. RAM'ler Dual çalışmaması sadece iki RAM arasındaki uyumsuzluğundan olur. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Peki başka bir sorun olur mu? Yani benim şu an Dual olmasa bile yine de 16 GB RAM'ım var değil mi?
W windows 10 delisi Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Hp Cenneti 9 Ekim 2020 #5 Seradotwav dedi: Dual Channel yol gibi düşünün. Çift yolda gitmek her zaman daha iyidir tekli yola nazaran. 10 FPS civarı kadar fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Gerçekten ben denedim. Tek kanalda Minecraft'ı 90 FPS alırken, Dual'de 110 FPS en düşük aldım. Aradaki fark budur. ( Minecraft'ı modlu oynuyorum.) Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Dual Channel yol gibi düşünün. Çift yolda gitmek her zaman daha iyidir tekli yola nazaran. 10 FPS civarı kadar fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Gerçekten ben denedim. Tek kanalda Minecraft'ı 90 FPS alırken, Dual'de 110 FPS en düşük aldım. Aradaki fark budur. ( Minecraft'ı modlu oynuyorum.)