RAM'lerin montajı doğru mu yapılmış?

RİCK GRİMES1

Decapat
Katılım
30 Ekim 2022
Mesajlar
417
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Görsele bakar mısınız RAM'leri yanlış mı takmışım?
 

Dosya Ekleri

  • 484A3E18-03B0-49A9-85AB-E8FD15BBAC08.jpeg
    484A3E18-03B0-49A9-85AB-E8FD15BBAC08.jpeg
    240,2 KB · Görüntüleme: 79
Hocam çalışmıyor işte monitör Analogda kalıyor 2 gün önce bilgisayarcıya götürdüm tanker taktı şimdi yine bozuldu ben yapim dedim olmadı galiba.
Dostum RAM'ler uyumsuzluk çıkarırsa veya yanlış takılır ise kasadan bip sesleri gelir. Sizde geliyor mu bu ses?
Ayrıca statik elektrik ihtimali de var. Kasada bulunan statik elektriği atmak için kasaya bağlı olan tüm kabloları çıkarıp power tuşuna yaklaşık 10 saniye basılı tutun, sonrasında statik elektrik atılmış olacaktır. Sonrasında tekrardan deneyin.
 
Dostum RAM'ler uyumsuzluk çıkarırsa veya yanlış takılır ise kasadan bip sesleri gelir. Sizde geliyor mu bu ses?
Ayrıca statik elektrik ihtimali de var. Kasada bulunan statik elektriği atmak için kasaya bağlı olan tüm kabloları çıkarıp Power tuşuna yaklaşık 10 saniye basılı tutun, sonrasında statik elektrik atılmış olacaktır. Sonrasında tekrardan deneyin.

Kasadan ses gelmiyor hocam. Tankerin doğru taktığıma eminim çıt sesi geldi çünkü.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı