RİCK GRİMES1
Decapat
Daha fazla
Sistem sorunsuz açılıyor ise RAM'ler doğru takılmış demektir.
Dostum RAM'ler uyumsuzluk çıkarırsa veya yanlış takılır ise kasadan bip sesleri gelir. Sizde geliyor mu bu ses?Hocam çalışmıyor işte monitör Analogda kalıyor 2 gün önce bilgisayarcıya götürdüm tanker taktı şimdi yine bozuldu ben yapim dedim olmadı galiba.
Hocam çalışmıyor işte monitör analogda kalıyor 2 gün önce bilgisayarcıya götürdüm tanker taktı şimdi yine bozuldu ben yapim dedim olmadı galiba.
Hocam çalışmıyor işte monitör analogda kalıyor 2 gün önce bilgisayarcıya götürdüm tanker taktı şimdi yine bozuldu ben yapim dedim olmadı galiba.
Anakart modeliniz ne hocam.
H-270M Bazooka.
Dostum RAM'ler uyumsuzluk çıkarırsa veya yanlış takılır ise kasadan bip sesleri gelir. Sizde geliyor mu bu ses?
Ayrıca statik elektrik ihtimali de var. Kasada bulunan statik elektriği atmak için kasaya bağlı olan tüm kabloları çıkarıp Power tuşuna yaklaşık 10 saniye basılı tutun, sonrasında statik elektrik atılmış olacaktır. Sonrasında tekrardan deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.