Rampada Araç Kalkmıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Aracım 18 model 1.6 Corolla iki gün önce AVM'de ki otoparkın ikinci katına park edeyim dedim ve dik bir rampadan çıkarken önümde trafik olunca rampada durdum. El frenini çektim 5-10 dk bekledim öyle sonra trafik açıldı ve arabayı hareket ettiriyim dedim gaza bastım el frenini indirdim araba patinaj çekip geri kaçtı tekrar frenledim tekrar geri kaçırdım. Allah'tan arkamda araba yoktu yoksa vururdum. Üçüncüde güvenlikler geliyordu ki kaldırmayı başardım. Araba neden böyle yaptı anlamadım. Araba konusunda tecrübeli bir insanda değilim. Üzerinde daha o gün taktırdığım sıfır kışlık lastikler vardı acaba sebebi o olabilir mi? Bu zorlu durumlar için verebileceğiniz tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baskı balatayı değiştirmeniz lazım.
Debriyaj takımı diyeyim ben size.
Aynı sorun bende de olmuştu.
Doblo kullanıyorum ve baskı balatalar sizlere ömür.
Vites geçişleri ağırlaşmıştı ve arabanın performansı düşmüştü.
Yokuşlarda zorlanıyordu.
Debriyajı hor kullandıysanız eğer debriyaj tükenmiş olabilir.

Vites geçişleri nasıl?

Debriyaj da fazla tutmuş olabilirsiniz ayağınızı birazda fazla gaz verirseniz ayağınızı debriyajdan çekmeden patinaj çeker.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı