Rampage 300 Hz mönitor alınır mı?

maxxy1905

Picopat
Daha fazla  
Benim normalde 1 Mart 2025 de aldığım bir MSI 1 ms 180 Hz mönitor vardı gayet başarılıydı aslında ama 2 hafta önce panel arızası oldu bende geri yolladım parasını iade aldım şimdi ise bütçem 6000 TL kendime mönitor ariyorum bu mönitor sizce nasıl? Bu fiyata göre iyi duruyor Rampage kulaklığım vardı kablo arızası yaşandı ama 1 hafta içerisinde tamir edildi biraz korkuyorum Rampage'den.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim normalde 1 Mart 2025 de aldığım bir MSI 1 ms 180 Hz mönitor vardı gayet başarılıydı aslında ama 2 hafta önce panel arızası oldu bende geri yolladım parasını iade aldım şimdi ise bütçem 6000 TL kendime mönitor ariyorum bu mönitor sizce nasıl? Bu fiyata göre iyi duruyor Rampage kulaklığım vardı kablo arızası yaşandı ama 1 hafta içerisinde tamir edildi biraz korkuyorum Rampage'den.

Rekabetçi oyun oynuyor musunuz ?

Genel olarak hikayelı oyun oynuyorum Mafia tarzı ama nadirende FPS oyunu oynuyorum sistem ozellıklerım RTX 4060 5600X.

Hocam bana kalırsa CS:GO Valorant tarzı oyunlar oynamıyorsanız 300 Hz fazla gereksiz. Hikayeli oyunların çoğunda da 120 150 FPS arası alacağınızı varsayarsak. Ben rekabetçi oyunlar da oynamama rağmen 165 Hz yetiyor. Ama diyorsanızki dizi film izlerim yine çok fark yaratacağını sanmam ama iyi olabilir. Yine de dediğimi bir düşünün bana kalırsa 300 yerine 165 veya 240 Hz monitör düşünülebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı