İnceleme Rampage 4C-120S

ID-Cooling varken alinmaz.

Beyaz olan dandik duruyor. 6C-120 daha iyi gibi.

Kapansa iyi olurmuş. Zalman N5, Aerocool Ore Saturn veya Darkflash Pollux almayı düşünüyorum. Yanına da bundan 2 tane alacaktım ama RGB'si kapanmadığı için Arctic tercih edeceğim.
Darkflash pollux ben kullanıyorum soğutma mükemmeli rx 5500xt MSI mech yükte 65 70 dereceyi geçmedi.

Hocam 6C-120 modelini almayı düşünüyorum kablosu kaç pinli? Umarım dörttür.

Sağ olun hocam bir de ben bunu soğutma için değil ışık ve şık durması için alacağım. Alma amacımı yerine getirebilir mi sizce?
Parlaklığı ve renkleri güzel hocam, alınır. Zaten bu bütçede de pek alternatifi yok.

Hocam hâlâ kullanıyor musunuz , memnun musunuz veya başka önerebileceğiniz fan var mı. Bu modelden almayı düşünüyorum 4 veya 5 tane alacağım muhtemelen.

Hocam hâlâ kullanıyor musunuz, memnun musunuz? Başka önerebileceğiniz fan var mı? Bu modelden almayı düşünüyorum 4 veya 5 tane alacağım muhtemelen.
4 tane var sistemimde, hepsi sorunsuz çalışıyor. Şu an sistemimde takılı 4 tanesi de.

ARGB istersen şu da var.

RGB istemem daha iyi olsun dersen de şu var.

Ayrı bir konu açtım onay bekliyorum hocam etiketlememi ister misiniz bütçem ve diğer detaylar yazıyor olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…