Rampage 500W 80+ Power Supply alınır mı?

Cnr_als

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin yerinde olsam hazır kasa almam hocam gider kendim toplarım. İstersen itopya'dan kendi bütçene göre bir bilgisayar topla ve buraya topladıgın sistemi at bizde neler iyi neler kötü yada ne ekleyip ne kaldırabilirsin onu söyleyelim.

Evet biraz sıkıntılı bir marka. Kullancaksan da fazla kullanmanı önermem.

kesinlikle teknobiyotiğin yapmış olduğu son sistemi almalısınız. Rampage güvenebileceğiniz bir marka değil malesef.

Everest, Rampage, Frisby bu PSU lardan uzak durun. PSU sistemin kalbi, ölürken yanında diğer bileşenlerinizi de götürür

Bütçemi biraz arttırıp i5 9400F almam daha doğru olmaz mı mesela bir sistem buldum 500 TL fiyatımı arttırırım bu arada monitörlü 3500 TL civarı yani biraz bütçemi arttırabilirim arkadaşlarla yayın falan da açacağız arada. Yani İ5 9400F işlemcisini söylememin nedeni performans açısından söyledim Ryzen 2600'den daha performanslı. Cevaplarınızı bekliyorum bu arada sizin başka önerdiğiniz sistemler varsa paylaşabilirsiniz bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…