Rampage 500W 80P Nasıldır?

Spilner

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık 2 ay önce Vatan Bilgisayar'dan bir sistem topladım. Sistemin içinde Rampage 500W 80P sertifikalı bir güç kaynağı bulunuyor. O zaman güç kaynağına fazla içim sinmemişti fakat sistem içinden ürün değiştirince indirimli fiyat olmuyordu. Ben de satın aldım herhangi bir sorun yok şimdilik. Fakat biraz araştırınca bu tür markaların ilerde diğer bileşenlere zarar vereceğini söyleyenler olmuş. Benim de aklıma takıldı eğer böyle bir sorun ile karşılaşmam yüksek ihtimal ise en kısa zamanda güç kaynağını değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteme gelen tüm elektrik güç kaynağı üzerinden gelir. Güç kaynağı alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birsi 80+ sertifikasıdır. Bu sertifika güç kaynağının %80 oranda doğru güç vererek daha verimli çalışmasına imkan sağlıyor. Diğer bir önemli nokta güvenilir markalardan güç kaynağı almak. Corsair, Cooler Master, High Power, Zalman gibi markalar güç kaynağında kendini kanıtlamış firmalardır.

Herkes çok abartıyor. Evin havaya uçacak, bilgisayarın patlayacak, ekran kartın yanacak gibi. Aşırı abartılıyor. Tamam kötü marka. Kalitesiz. Ama bilgisayarı kullanılamaz bir hale getirseydi belki satışa koyamazlardı. Bence değiştirmene gerek yok. Böyle kullanmaya devam et.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı