Kaliteli olarak adlandırılan Corsair'in 2 sistem yaktığını gördüm şahsen. PSU kısmen şans işi. Sadece PSU'da tek başına yeterli olmuyor güvenlik konusunda. Evin elektrik tesisatı da sağlıklı olmalı ayrıca kullanılan prizler de. Her şeyi PSU'ya bağlamakta doğru değil.
Kaliteli olarak adlandırılan Corsair'in 2 sistem yaktığını gördüm şahsen. PSU kısmen şans işi. Sadece PSU'da tek başına yeterli olmuyor güvenlik konusunda. Evin elektrik tesisatı da sağlıklı olmalı ayrıca kullanılan prizler de. Her şeyi PSU'ya bağlamakta doğru değil.
Thermaltake TR2 S 750W kullanıyorum. Bence de uzatmaya gerek yok. Arkadaş alınır mı demiş bende kendi görüşümü yazdım mesajı alıntılayan sizsiniz ben değilim. İyi günler size.
Ben de o markaların nadiren de olsa bir PSU kaynaklı bir hata sonucu sistemini yaksa bile yanan bileşenleri bile garanti kapsamında karşıladığını gördüm. Sen Rampage firmasına git bakalım yanan parçaları bırak yeni PSU verecek mi
Ya babama söz dinletemiyorum internetten almayacağım diye kendini yırtıyor,onlarca defa dedim sürekli tersledi bende artık saldım bilgisayarım açılsın yeter diyorum kendime.