RAMPAGE 650W 80+ Alınır mı?

• Konuyu başlatan Nefe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.520
PSU için maddiyat yoksa biriktirilir, kaliteli bir PSU tercih edilir.

Kaliteli olarak adlandırılan Corsair'in 2 sistem yaktığını gördüm şahsen. PSU kısmen şans işi. Sadece PSU'da tek başına yeterli olmuyor güvenlik konusunda. Evin elektrik tesisatı da sağlıklı olmalı ayrıca kullanılan prizler de. Her şeyi PSU'ya bağlamakta doğru değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne bütçesi yoktur ya PSU 400 TL zaten.

Bu bütçede Gigabyte P650B varken Rampage'in adını geçirmeyin.

Kaliteli olarak adlandırılan Corsair'in 2 sistem yaktığını gördüm şahsen. PSU kısmen şans işi. Sadece PSU'da tek başına yeterli olmuyor güvenlik konusunda. Evin elektrik tesisatı da sağlıklı olmalı ayrıca kullanılan prizler de. Her şeyi PSU'ya bağlamakta doğru değil.

Dostum Corsair'in 2 sistem yaktığını görmüşsün. Biz Technopat Forum'da Rampage PSU ile ilgili neler gördük.

Tamam hocam, siz Rampage marka PSU kullanın. Konuyu uzatmaya gerek yok.

Ben de o markaların nadiren de olsa bir PSU kaynaklı bir hata sonucu sistemini yaksa bile yanan bileşenleri bile garanti kapsamında karşıladığını gördüm. Sen Rampage firmasına git bakalım yanan parçaları bırak yeni PSU verecek mi 😀

Ya babama söz dinletemiyorum internetten almayacağım diye kendini yırtıyor,onlarca defa dedim sürekli tersledi bende artık saldım bilgisayarım açılsın yeter diyorum kendime.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı