Rampage 650W 80+ vs 650W 80 + Sharkoon

• Konuyu başlatan NiyuS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.415
Dostum emin misin ben 2. rami taktıktan sonra yandı bi akrabam psu yetersiz demisti, bir de psu yandığı için diğer parçalarda sıkıntı olusmusmudur acaba.
Bu PSU kaliteli hocam hiç bir şey olmaz merak etmeyin.

Dostum emin misin? Ben 2. RAM'i taktıktan sonra yandı. Bir akrabam PSU yetersiz demişti. Bir de PSU yandığı için diğer parçalarda sıkıntı oluşmuş mudur acaba?

Önceki PSU neydi? RAM'i takınca yanmasının sebebi kaliteli olmadığı içindir. Bu sorunu birisi ilk dediğiniz Sharkoon PSU ile yaşamıştı. Watt yetmezse sistem yanmaz, en fazla açılmaz.

Sisteme zarar gelmiş olabilir, bir şey söyleyemem. Anakart'tan yanık kokusu falan geldi mi?

Önceki PSU neydi? RAM'i takınca yanmasının sebebi kaliteli olmadığı içindir. Bu sorunu birisi ilk dediğiniz Sharkoon PSU ile yaşamıştı. Watt yetmezse sistem yanmaz, en fazla açılmaz.
Dark adında kalitesiz bir markaydı. Bir de bu psu hesaplama sitelerinde sistemim için 650 watt öneriyordu. Aklımdaki bir diğer soru ise rampage kaliteli bir marka diye biliyordum.

Dark adında kalitesiz bir markaydı. Bir de bu PSU hesaplama sitelerinde sistemim için 650W öneriyordu. Aklımdaki bir diğer soru ise Rampage kaliteli bir marka diye biliyordum.
Sisteminize kaliteli bir 500W fazlasıyla yetecektir hocam, bir de Rampage kaliteli bir marka değil.

Son düzenleme:
650W XPG Pylon satılıyor.

Bunun fiyatı 570 TL

Sisteme zarar gelmiş olabilir, bir şey söyleyemem. Anakart'tan yanık kokusu falan geldi mi?

Anakarttan duman vs geldiğini hatırlamıyorum sadece psu dan duman gelmişti.

Umarım bir şey olmamıştır sisteminize. PSU alev alıp, sistemi bozulmayan var, PSU'dan ses bile çıkmayıp sistemi bozulan var. Açmadan bilemem.
Bir sorum daha var kusura bakmazsan tabiki. Ben şimdi power alicam eğer sistemde sorun varsa sağlam power i da bozarmı acaba ?

Bir sorum daha var kusura bakmazsan tabii ki. Ben şimdi Power alacağım eğer sistemde sorun varsa sağlam Power'i da bozarmı acaba?

Bizim attığımız PSU'lar kolay kolay bozulmaz. Hem ilk PSU kendi kalitesizliğinden yanmıştır, sistem yüzünden değil. Eğer o PSU bile bir süre bozulmadan çalıştıysa, Prizde'de sorun yoktur. Merak etmeyin bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı