Yapar dostum neden yapmasın bende düşünüyorum öyle bir şeyler biraz ince işcilik ister elinde kablo var mı yoksa boyu kurtarıyor mu?
neler kullandın takarken vida vs nasıl uydurdunTaktım bile hocam. Bayağı fark etti. Ama tek yetmez çok kaliteli fanlar olmadığı için 2 tanesi 1 kaliteli fan görevi görüyor.
Neler kullandın takarken vida vs nasıl uydurdun.
Neler kullandın takarken vida vs nasıl uydurdun
Vida falan uydurmadım. Yanında gelen vidaları kasanın üst kısmındaki boşluktan fan ile birleştirdim. 4pinleri PSU'dan gelen kabloya taktım.
Discord verin anlatayım.
Discord verirseniz yardımcı olurumhocam bana yardımcı olur musun ? ben 6c-120 aldım kasam corsair icue 4000d airflow 3 önde fan var 2 de yukarıda sıvı soğutucu fanı. arkada egsoz fanı yok. aldığım fanı egsoz fanı olarak bağlamak istiyorum ama nereye ne takacağımı dün bulamadım.
Anakartım MSI Pro B650-S Wi-Fi 7200MHz(OC) RGB M.2 AM5 ATX DDR5
Şimdi işe gidiyorum akşam 6,7 gibi girerim bana kullanıcı adını yazarsan ekleyeyim akşam yaparız olur mu hocamDiscord verirseniz yardımcı olurum
Şimdi işe gidiyorum akşam 6,7 gibi girerim bana kullanıcı adını yazarsan ekleyeyim akşam yaparız olur mu hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.