Burak14373282929
Decapat
Rampage Addison AD-RC8 showy 15-17 RGB notebook laptop soğutucu nasıl, kullanan var mı?
Her soğutucu aynı olacak diye bir şey yok?Kötüdür. Bütçenizi belirtin, Rampage soğutucu deneyimledim, sakın almayın.
Ben Rampage'in başka bir soğutucusunu kullanıyorum, herhangi bir RGB'si yok ancak ortadaki fan gerçekten güzel soğutuyor. Soğutucuda niye ışık istersiniz anlamadım, ışıksız ve uygun fiyatlı modeller mevcut.
Her soğutucu aynı olacak diye bir şey yok?
Vallah ben gayet memnunum.Kötüdür. Bütçenizi belirtin, Rampage soğutucu deneyimledim, sakın almayın.
Bu bütçeye daha iyi alternatifleri -belki- varken niye Rampage alsın?Her soğutucu aynı olacak diye bir şey yok?
Tabii ki ancak ürünün daha iyisi varsa niye almasın?Zevkler tartışılmaz.
Bu ürünün tam Sama Forza olduğuna emin bile değiliz, bu da berbat olabilir yani.Rampage Everest'in iyi diyeceğim tek ürünü şu:
![]()
Everest ETX-750-1 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Everest ETX-750-1 750 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ben Rampage'in başka bir soğutucusunu kullanıyorum, herhangi bir RGB'si yok ancak ortadaki fan gerçekten güzel soğutuyor. Soğutucuda niye ışık istersiniz anlamadım, ışıksız ve uygun fiyatlı modeller mevcut.
Her soğutucu aynı olacak diye bir şey yok?
200-250Kötüdür. Bütçenizi belirtin, Rampage soğutucu deneyimledim, sakın almayın.
Işıkları önemli değil önemli olan soğutma 200-250 TL'ye kadar bütçem var.
Teşekkür ederim belirtiğiniz için konudan sapmayalım soğutucu ile ilgili konuşuyoruz.
200-250.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.