derece ayarı vb. özellikleri var, bu bütçede ışıksız bulmak zor.
Derece ayarı vb. özellikleri var, bu bütçede ışıksız bulmak zor.
Yukarıda öneriyorum zaten, lütfen mesajlarımı okuyun.Işık olup olmaması önemli değil 10 derece soğutsun yeter.
Rampage'e kötü diyip Trust ürün önermek...@blavlmao Işıksız ürün bal gibi var. N8 var.
Ek olarak şu ürünü kullanıyorum ve test ettim, güzel bir ürün.
TRUST GXT 278 14''-17.3'' GAMİNG 4 FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TRUST GXT 278 14''-17.3'' GAMİNG 4 FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yukarıda öneriyorum zaten, lütfen mesajlarımı okuyun.
Diğer modele neden kötü dediniz özellik kısmında hava üfleme kapasitesi yüksek kullananlar beğenmiş@blavlmao Işıksız ürün bal gibi var. N8 var.
Ek olarak şu ürünü kullanıyorum ve test ettim, güzel bir ürün.
TRUST GXT 278 14''-17.3'' GAMİNG 4 FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TRUST GXT 278 14''-17.3'' GAMİNG 4 FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yukarıda öneriyorum zaten, lütfen mesajlarımı okuyun.
Fason mal ve berbat servis kalitesi. Trust ürünlerini bolca kullanıyorum ve gayet güzeller. Servisleri de ilgili.Diğer modele neden kötü dediniz özellik kısmında hava üfleme kapasitesi yüksek kullananlar beğenmiş.
Rampage'e kötü deyip Trust ürün önermek...
Şu an notebook soğutucu kullanıyor musunuz kullandığınızda test yaptınız mı ort kaç derece soğutuyorFason mal ve berbat servis kalitesi. Trust ürünlerini bolca kullanıyorum ve gayet güzeller. Servisleri de ilgili.
Evet, kullanıyorum. Gayet güzel soğutuyor, 5-10 derece fark yapıyor. Fanlar bağırıyordu artık bağırmıyor. Hava üflemesi gayet güzel, sağlam.Şu an notebook soğutucu kullanıyor musunuz kullandığınızda test yaptınız mı? Ortalama kaç derece soğutuyor?
Arkadaşın Rampage'le bir derdi olmuş, tüm sinirini buraya üflüyor, 100 liraya aldığım tek fanlı soğutucu bile 10 derece fark ediyor, bilgisayarın fanından daha az ses yapıyor, 3 tane daha USB portu sağlıyor. Bilgisayarı üstünden kaldırıp elimi koyduğumda elim donuyor. Rampage ya iyi ya kötü üretir. Ortalama mal üretmez.Rampage ürün yorumları çok iyi özellik kısmında hava üfleme kapasitesi de çok iyi.
Şu an notebook soğutucu kullanıyor musunuz kullandığınızda test yaptınız mı ort kaç derece soğutuyor
Arkadaşın Rampage'le bir derdi olmuş, tüm sinirini buraya üflüyor, 100 liraya aldığım tek fanlı soğutucu bile 10 derece fark ediyor, bilgisayarın fanından daha az ses yapıyor, 3 tane daha USB portu sağlıyor. Bilgisayarı üstünden kaldırıp elimi koyduğumda elim donuyor. Rampage ya iyi ya kötü üretir. Ortalama mal üretmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.