Rampage Alınır mı?

Sen yokluk hiç görmemişsin dostum galiba :) bütçe fiyat konusu
Yokluk görmemişsin deyip Rampage kullanmam peki? Rampage'in ürünleri fiyatlarını hak etmeyen ürünler satmaktadır. Konu açıyorsunuz ve "alınmaz" dediğimiz zaman "Sen yokluk hiç görmemişsin dostum galiba." diye cevap veriyorsunuz. Madem cevabı biliyorsunuz neden konu açıyorsunuz?

Olabilir hemşerim ama o kadarda kötü değil Şuan Onun Mausesini kullanıp kötülemen ayıp dostum
Kendisi sıkıntı çektiği için öyle diyor olabilir ama açıkcası bende memnunum Rampage'in ürünlerinden. Bazıları direkt kafalarında Rampage'i silmiş ne olursa olsun alınmaz diyor. Bir ürün markasına göre değil modeline göre yargılanmalıdır.

Olabilir hemşehrim ama o kadar kötü değil. Şu an onun faresini kullanıp kötülemen ayıp dostum.
Bir ürünü kullanırken ürünün eksilerini söylememek asıl ayıp olan budur. Rampage'in ürünleri hiç fiyatını hak etmiyor. Mesela 90 TL'lik fare satıyorlar fakat o fiyata daha iyisi var ve Çin'de logo basıyorlar. Fiyatını hak etse önerirdik zaten. Ben kardeşime Rampage klavye aldım ve 3-4 ay sonra bozuldu. Deneyimlerimle konuşuyorum.

Bir ürünü kullanırken ürünün eksilerini söylememek asıl ayıp olan budur. Rampage'in ürünleri hiç fiyatını hak etmiyor. Mesela 90 TL'lik fare satıyorlar fakat o fiyata daha iyisi var ve Çin'de logo basıyorlar. Fiyatını hak etse önerirdik zaten. Ben kardeşime Rampage klavye aldım ve 3-4 ay sonra bozuldu. Deneyimlerimle konuşuyorum.
Konu kapanmıştır modeline göre değişkenlik gösterir iyi akşamlar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı